Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Πολιτική εκδήλωση του ΚΚΕ στην Πάτρα

Με επιτυχία και μαζική προσέλευση κόσμου πραγματοποιήθηκε η πολιτική εκδήλωση που οργάνωσαν οι κλαδικές ΚΟΒ της Τομεακής Οργάνωσης Αχαΐα...

Με επιτυχία και μαζική προσέλευση κόσμου πραγματοποιήθηκε η πολιτική εκδήλωση που οργάνωσαν οι κλαδικές ΚΟΒ της Τομεακής Οργάνωσης Αχαΐας του ΚΚΕ με θέμα “Η Απόφαση του 20ου Συνεδρίου και οι πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα και διεθνώς”, την Δευτέρα 29 Μαΐου, στον χώρο της  Αγορά Αργύρη, στην Πάτρα.
Στην εκδήλωση μίλησε ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του Πολιτικού Γραφείου της ΚΕ του ΚΚΕ.
Στην ομιλία του ο Νίκος Σοφιανός ανάφερε μεταξύ άλλων ότι το ΚΚΕ επιδιώκει να φτάσει πλατιά στην εργατική τάξη και το λαό, η πολιτική απόφαση του 20ου Συνεδρίου, ώστε να μπει στη ζωή το σύνθημα του Συνεδρίου για την ολόπλευρη ισχυροποίηση του Κόμματος, για δυνατό εργατικό κίνημα και κοινωνική συμμαχία, για την εξουσία, τον σοσιαλισμό.
Αναφέρθηκε επίσης στις μεγάλες ευθύνες των προηγούμενων ελληνικών κυβερνήσεων της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ και βέβαια της σημερινής των ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ που έχουν βάλει και βάζουν τη χώρα μας, το λαό μας ,σε μεγάλες περιπέτειες και κινδύνους, με την εμπλοκή της Ελλάδας στις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις και πολέμους.
Αντίστοιχα για τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις με την ψήφιση του 4ου μνημονίου από την συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, αλλά και για την πείρα από τις πρόσφατες απεργιακές κινητοποιήσεις. Ιδιαίτερη σημασία δόθηκε για την ανασυγκρότηση του εργατικού κινήματος και το κρίσιμο ζήτημα της οικοδόμησης του Κόμματος σε στρατηγικούς χώρους δουλειάς.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.