HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Το Κύπελλο στην Άρσεναλ (ΒΙΝΤΕΟ)

Κυπελλούχος Αγγλίας για 13 φορά στην ιστορία της και τρίτη σε τέσσερα χρόνια, αναδείχθηκε η Άρσεναλ. Η ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ επικράτησ...

Κυπελλούχος Αγγλίας για 13 φορά στην ιστορία της και τρίτη σε τέσσερα χρόνια, αναδείχθηκε η Άρσεναλ. Η ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ επικράτησε με 2-1 της Τσέλσι και στέρησε την δυνατότητα από την ομάδα  του Αντόνιο Κόντε να κάνει το νταμπλ.
Παρά την κακή χρονιά που έκαναν οι «κανονιέρηδες» και την έντονη αμφισβήτηση από τους φιλάθλους της ομάδας προς το πρόσωπο του Αλσατού τεχνικού, σε σημείο που να ζητούν έντονα την αποχώρησή του από την τεχνική ηγεσία, η Άρσεναλ θα καταφέρει να κλείσει την σεζόν με την κατάκτηση ενός τίτλου.
Οι «κανονιέρηδες» προηγήθηκαν με πλασέ του Σάντσες μόλις στο 4'. Η Τσέλσι παρόλο που έμεινε με δέκα παίκτες λόγο της αποβολής του Μόουζες στο 68' με δεύτερη κίτρινη, κατάφερε να ισοφαρίσει με σουτ του Ντιέγκο Κόστα στο 76'.  
Η χαρά των «μπλε» όμως δεν κράτησε για πολύ, καθώς ο Ράμσεϊ ύστερα από σέντρα του Ζιρού έκανε το 2-1 με κεφαλιά στο 79' και έδωσε το τρόπαιο στην ομάδα του.  
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΡΣΕΝΑΛ: Οσπίνα, Μονρεάλ, Μπεγερίν, Μερτεζάκερ, Χόλντινγκ, Οζίλ, Ράμσεϊ, Τζάκα, Τσάμπερλεϊν (83’ Κοκλέν), Σάντσες (90+4’ Ελνενί), Γουέλμπεκ
ΤΣΕΛΣΙ: Κουρτουά, Κέιχιλ, Λουίζ, Αθπιλικουέτα, Αλόνσο, Μόουζες, Αζάρ, Μάτιτς (61’ Φάμπρεγας), Πέδρο (72’ Γουίλιαν), Καντέ, Κόστα (88’ Μπατσουαγί)

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.