HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΙΓΙΟ: Αφαίρεσαν εκσκαφέα από εργοτάξιο και ακολούθησε κυνηγητό!

Συνελήφθη, σήμερα (11-5-2017) νωρίς το πρωί στο Αίγιο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγίου, ένας 40χρονος ημεδαπός, σε βάρος τ...

Συνελήφθη, σήμερα (11-5-2017) νωρίς το πρωί στο Αίγιο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγίου, ένας 40χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές.

Ειδικότερα, ο δράστης ενεργώντας από κοινού με δυο ακόμα συνεργούς του που αναζητούνται, μετέβησαν σε εργοτάξιο στο Αίγιο, όπου αφού έθεσαν σε λειτουργία ένα μηχάνημα έργων(εκσκαφέα) στη συνέχεια το φόρτωσαν σε ιδιωτικής χρήσεως φορτηγό αυτοκίνητο και επιχείρησαν να διαφύγουν.

Άμεσα κινητοποιήθηκαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Αιγίου οι οποίοι ακινητοποίησαν το φορτηγό και συνέλαβαν τον 40χρονο που το οδηγούσε, ενώ κατέσχεσαν το μηχάνημα έργων το οποίο θα αποδοθεί στον ιδιοκτήτη του.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι οι δράστες είχαν διαπράξει τους τελευταίους δυο μήνες σε περιοχές της Αττικής, ακόμη τρεις κλοπές μηχανημάτων έργων.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αιγίου.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.