HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Σήμερα η φαντασμαγορική φιέστα

Μια μεγάλη φιέστα με αφορμή την μεγάλη επιστροφή της Παναχαϊκής στις επαγγελματικές κατηγορίες του Ελληνικού Ποδοσφαίρου ετοιμάζει η Πανα...

Μια μεγάλη φιέστα με αφορμή την μεγάλη επιστροφή της Παναχαϊκής στις επαγγελματικές κατηγορίες του Ελληνικού Ποδοσφαίρου ετοιμάζει η Παναχαϊκή Συμμαχία.
Η μεγάλη αυτή γιορτή έχει προγραμματιστεί για τις 19.30 το βράδυ της Κυριακής 28 Μαΐου στην Αγυιά.
Ήδη οι άνθρωποι της Παναχαϊκής Συμμαχίας εργάζονται πυρετωδώς για την εκπόνηση του οργανωτικού μέρους της φιέστας στην οποία, όπως λένε οι πληροφορίες, η νύχτα θα γίνει μέρα…
Όπως ήδη έχει γίνει γνωστό πάντως, πριν την απονομή του Κυπέλλου και των μεταλλίων στους φετινούς πρωταθλητές θα πραγματοποιηθεί φιλικός αγώνας με επίλεκτα ταλέντα που αγωνίζονται στις ερασιτεχνικές κατηγορίες της Αχαΐας.
Η Παναχαϊκή Συμμαχία έχει ετοιμάσει και ένα ιδιαίτερο αναμνηστικό το οποίο θα δοθεί δωρεάν, μετά το τέλος της φιέστας, σε όλους όσους βρεθούν το βράδυ της επόμενης Κυριακής στην Αγυιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.