Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΠΛΕΙ ΟΦ: Διακοπή στο ΠΑΟ-ΠΑΟΚ, στο νοσοκομείο ο Ίβιτς - Ήττα για ΑΕΚ (ΒΙΝΤΕΟ)

Στο 54’ του αγώνα και έπειτα από μια εκτέλεση κόρνερ, ο Κρέσπο έκανε κίνηση να κλωτσήσει την μπάλα μέσα από τα χέρια του Στιλ, ο οποίος ή...

Στο 54’ του αγώνα και έπειτα από μια εκτέλεση κόρνερ, ο Κρέσπο έκανε κίνηση να κλωτσήσει την μπάλα μέσα από τα χέρια του Στιλ, ο οποίος ήταν πεσμένος στον αγωνιστικό χώρο.
Αυτό προκάλεσε την αντίδραση του Μολέντο, ο οποίος κινήθηκε προς το μέρος του και κατόπιν ο αμυντικός του ΠΑΟΚ «αρπάχτηκε» με τον Μπεργκ, τραβώντας με κεφαλοκλείδωμα τον Σουηδό στο έδαφος.
Κατόπιν ακολούθησε γενικευμένη σύρραξη μεταξύ των ποδοσφαιριστών, οι οποίοι έγιναν ένα κουβάρι, με τον Σάκχοφ να ρίχνει κλωτσιές στον πεσμένο Μπεργκ, τον Χουλτ να κινείται εναντίον του παίκτη του ΠΑΟΚ κι εκείνον να επιχειρεί να τον χτυπήσει. Μετά απ’ όλα αυτά (και αφού εν τω μεταξύ ο Βλάνταν Ίβιτς σωριάστηκε από κουτάκι μπύρας που εκσφενδονίστηκε από την εξέδρα) ο διαιτητής Κομίνης κατευθύνθηκε με τους βοηθούς του στα αποδυτήρια και πλέον αναμένεται η απόφασή του για την τύχη του αγώνα.

Ήττα με συνέπειες για ΑΕΚ, πρώτος ο Πανιώνιος
Απέναντι στην αγνώριστη ομάδα του Χιμένεθ, οι «κυανέρυθροι» πανηγύρισαν μεγάλη νίκη στο ΟΑΚΑ με 1-0 και (έστω και εν αναμονή του Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ) βρέθηκαν στην κορυφή των πλέι οφ.
Το γκολ του Γεσίλ από το 7’ αποδείχθηκε αξεπέραστο εμπόδιο για την «Ένωση», που βελτίωσε την κάκιστη εικόνα της στο δεύτερο μέρος, ωστόσο απέτυχε να βρει ακόμα και την ισοφάριση.
Φωνάζουν για τη φάση του 55’ οι «κιτρινόμαυροι», όταν αντί να τους δοθεί πέναλτι σε ανατροπή του Πέκχαρτ από τον Γιαννιώτη, υποδείχθηκε λανθασμένα οφσάιντ σε βάρος του Τσέχου.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.