Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

"Μάγεψε" το Μονακό ο Φέτελ, στο βάθρο Ράικονεν και Ρικιάρντο

Ιστορική νίκη για την Φεράρι στο Μονακό! Πρώτη της νίκη στο Πριγκιπάτο μετά το 2001, με τους Σεμπάστιαν Φέτελ και Κίμι Ραϊκόνεν να κάνουν...

Ιστορική νίκη για την Φεράρι στο Μονακό! Πρώτη της νίκη στο Πριγκιπάτο μετά το 2001, με τους Σεμπάστιαν Φέτελ και Κίμι Ραϊκόνεν να κάνουν το ένα-δύο. Ο Ντάνιελ Ρικιάρντο συμπλήρωσε το πόντιουμ.
Μπορεί ο Ραϊκόνεν να είχε πάρει την pole position, ωστόσο η τακτική της Φεράρι ήταν φανερή. Όταν έσβησαν τα κόκκινα φώτα, Ραϊκόνεν και Φέτελ έφυγαν κανονικά και αύξαναν συνεχώς την διαφορά από τον τρίτο Μπότας που δεν μπορούσε να τους απειλήσει.
 Στον 34ο γύρο, ο Ραϊκόνεν μπήκε στα πιτ στοπ και ο Φέτελ βρήκε την… ευκαιρία να τον προσπεράσει! Το προβάδισμα του Γερμανού διατηρήθηκε μέχρι το φινάλε, όπως ήταν λογικό, με τον Φιλανδό οδηγό να τερματίζει δεύτερος και τον Ντάνιελ Ρικιάρντο να συμπληρώνει το πόντιουμ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.