Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Η ΑΕΚ νίκησε τον ΠΑΟΚ και ελπίζει (ΒΙΝΤΕΟ)

Η ΑΕΚ πέτυχε μια άκρως επαγγελματική νίκη επί του ΠΑΟΚ με 1-0 για την πέμπτη αγωνιστική των πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ και διατήρησε τις ελπ...

Η ΑΕΚ πέτυχε μια άκρως επαγγελματική νίκη επί του ΠΑΟΚ με 1-0 για την πέμπτη αγωνιστική των πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ και διατήρησε τις ελπίδες της για την πρώτη θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η "Ενωση" μπήκε αρκετά δυνατά από τα πρώτα λεπτά του ματς κερδίζοντας μάλιστα πέναλτι στο 6' έπειτα από καθαρό χέρι του Κρέσπο. Ο Χριστοδουλόπουλος ωστόσο, πέταξε στα σκουπίδια τη μεγάλη ευκαιρία να βάλει μπροστά στο σκορ την ομάδα του, καθώς έστειλε τη μπάλα άουτ. Στο 12' ήρθε η πρώτη επίσκεψη του ΠΑΟΚ στα καρέ της ΑΕΚ με τον Λέοβατς να σεντράρει από αριστερά και τον Χαρίση να χάνει μεγάλη ευκαιρία με προβολή να ανοίξει το σκορ.

Στα επόμενα λεπτά του αγώνα πιο πολύ είδαμε νεύρα εκατέρωθεν παρά μπάλα. Μέχρι το 23', όταν ο Λάζαρος έβγαλε μια σέντρα από αριστερά, ο Μπρκιτς βρήκε την μπάλα κάνοντας επί της ουσίας... πάσα στον Μπακασέτα, αλλά ο τελευταίος δεν μπόρεσε σε σχεδόν κενή εστία να κάνει το 1-0. Στο 33' οι φιλοξενούμενοι στάθηκαν άτυχοι, καθώς ο Κάμπος υπέστη τράβηγμα στο δικέφαλο και αντικαταστάθηκε από τον Ενρίκε, αλλάζοντας τα αρχικά πλάνα του Ίβιτς. Μάλιστα, πριν προλάβει καν να πατήσει γήπεδο και πήρε κίτρινη κάρτα για φάουλ από πίσω στον Μπακασέτα.

Την ώρα που όλα έδειχναν ότι οι δύο ομάδες θα πάνε στα αποδυτήρια με το 0-0, ο Τάσος Μπακασέτας με ωραία ενέργεια και σουτ μέσα από την περιοχή, νίκησε τον Μπρκιτς για το 1-0. Η αλήθεια είναι ότι άξιζε το γκολ η "Ενωση" και το πέτυχε σε αρκετά κομβικό σημείο.

Στην επανάληψη, το γενικότερα νωθρό σκηνικό του ματς συνεχίστηκε στα πρώτα λεπτά. Μερικές προσπάθειες κυρίως από τα άκρα για τους "Δικεφάλους" δεν ήταν ικανές να απειλήσουν κάποια από τις δύο εστίες. Από το 64' και μετά την έλευση του Γιόχανσον αντί του Χριστοδουλόπουλου, η ΑΕΚ έπαιζε με τριάδα στα χαφ θωρακίζοντας το κέντρο της. Ο Μάνταλος παραλίγο να σκοράρει ένα εξαίσιο γκολ με εκτέλεση φάουλ στο ημικύκλιο της περιοχής του ΠΑΟΚ, ωστόσο η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ. Αυτή ήταν και η μοναδική ως τότε φάση του δευτέρου ημιχρόνου.

Ο Βλάνταν Ίβιτς μη έχοντας άλλη επιλογή πέρασε τον Πέλκα αντί του Τσίμιροτ. Η κούραση όμως, είχε κάνει ήδη την εμφάνισή της στους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι έδειχναν να είναι συμβιβασμένοι στο σκορ. Λίγο ξαναζεστάθηκε πάλι η εξέδρα με ένα πολύ όμορφο σουτ του Μάνταλου με την μπάλα να πηγαίνει ελάχιστα έξω από το αριστερί δοκάρι του Μπρκιτς. Τα τελευταία λεπτά του ματς δεν μας προσέφεραν κάτι το αξιοσημείωτο πέρα από την αποβολή του Μαλεζά, με το σκορ να παραμένει στο 1-0 και την ΑΕΚ να παίρνει τη νίκη με βραχεία κεφαλή.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ:
ΑΕΚ (Χιμένεθ): Ανέστης, Μπακάκης, Κολοβέτσιος, Τσιγκρίνσκι, Ντίντακ, Σιμόες, Γαλανόπουλος, Μάνταλος, Μπακασέτας (83' Γκάλο), Χριστοδουλόπουλος (63' Γιόχανσον), Αραούχο (87' Πέκχαρτ)

ΠΑΟΚ (Ίβιτς): Μπρκιτς, Μάτος (82' Κουλούρης), Μαλεζάς, Κρέσπο, Λέοβατς, Χαρίσης, Κάνιας, Τσίμιροτ, Κάμπος (33' Ενρίκε), Μπίσεσβαρ, Πρίγιοβιτς.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.