HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

"Κουνάει σεντόνι" ο ΠΑΟΚ - Επικράτησε της ΑΕΚ ο Παναθηναϊκός (ΒΙΝΤΕΟ)

Παρά τις πολλές και ουσιαστικές απουσίες, ο Παναθηναϊκός Παναθηναϊκός νίκησε την ΑΕΚ με 1-0. Οι «πράσινοι» διατηρούν ελπίδες να αποφύγου...

Παρά τις πολλές και ουσιαστικές απουσίες, ο Παναθηναϊκός Παναθηναϊκός νίκησε την ΑΕΚ με 1-0. Οι «πράσινοι» διατηρούν ελπίδες να αποφύγουν την τελευταία θέση στα play off, οι «κιτρινόμαυροι», ουσιαστικά, αποχαιρέτησαν την πρώτη θέση.
Παναθηναϊκός (Μαρίνος Ουζουνίδης): Βλαχοδήμος, Κουτρουμπής, Μολέδο, Μαρινάκης, Χουλτ, Κουρμπέλης, Ζέκα, Λουντ (79’ Ρέις), Χατζηγιοβάνης, Κλωναρίδης (65’ Βλαχοδήμος), Λέτο (70’ Μολίνς) 
Στον πάγκο: Στιλ, Ευαγγέλου, Πίσπας, Μέστο
ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Ανέστης, Βράνιες, Τσιγκρίνσκι, Γκάλο, Ντίντακ, Αϊντάρεβιτς (64’ Αλμέιδα), Γιόχανσον, Γαλανόπουλος (75’ Μπακασέτας), Μάνταλος, Χριστοδουλόπουλος (71’ Πατίτο), Αραούχο 
Στον πάγκο: Βούρας, Κολοβέτσιος, Μπακάκης, Πέκχαρτ

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε του Πανιωνίου στην Ν.Σμύρνη και... κουνάει σεντόνι. Η ομάδα του Βλάνταν Ίβιτς χρειάστηκε ένα αυτογκόλ του Ρισβάνη στο πρώτο μέρος για να κάμψει την αντίσταση του Πανιωνίου (0-1) στη Νέα Σμύρνη και έκανε σημαντικό βήμα για την εξασφάλιση της δεύτερης θέσης και την συμμετοχή της στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. 
Η βαθμολογία των πλέι οφ 
ΠΑΟΚ 8 (2-1)* 
ΑΕΚ 6 (2-2) 
Παναθηναϊκός 5 (2-2)* 
Πανιώνιος 4 (2-3) 
Παναθηναϊκός 2 (1-2)* 
*εκκρεμεί η απόφαση για το μεταξύ τους παιχνίδι στη Λεωφόρο που διακόπηκε  

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.