HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

AXAΪΑ: Άφαντος ο δραπέτης των φυλακών Αγίου Στεφάνου

«Χτενίζουν» την Πάτρα και όλη την Αχαΐα οι αστυνομικές υπηρεσίες για να εντοπίσουν τα ίχνη του Αλβανού μεγαλεμπόρου ναρκωτικών που «ξέχασ...

«Χτενίζουν» την Πάτρα και όλη την Αχαΐα οι αστυνομικές υπηρεσίες για να εντοπίσουν τα ίχνη του Αλβανού μεγαλεμπόρου ναρκωτικών που «ξέχασε» να επιστρέψει από κανονική άδεια στο σωφρονιστικό κατάστημα του Αγίου Στεφάνου, όμως λες και τον έχει καταπιεί η γη!
Ο 46χρονος αλλοδαπός, ο οποίος εξέτιε ποινή κάθειρξης 15 ετών για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών, εκμεταλλεύτηκε το ευεργέτημα της χορήγησης αδείας και έφυγε από την φυλακή με πενθήμερη άδεια. Κανονικά, έπρεπε να επιστρέψει στο σωφρονιστικό κατάστημα την περασμένη Πέμπτη, 4 Μαΐου, αλλά δεν έδωσε σημεία ζωής.
Από τότε η τύχη του αγνοείται και έχει κηρυχθεί δραπέτης και καταζητείται από τις αρχές, που συναντούν παντού κλειστά στόματα. Σήμα για τον εντοπισμό του 46χρονου έχει σταλεί σε όλα τα σημεία εξόδου από την χώρα, καθώς θεωρείται πιθανό το ενδεχόμενο να επιχειρήσει να διαφύγει στην πατρίδα του.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.