HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Περιφερειακό Συμβούλιο: Εγκρίθηκαν 7 εκατομμύρια για έργα στην "111" (Πατρών - Τριπόλεως)

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο το Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Ελλάδας και ενέκρινε δύο έργα συνολικού ύψους 10 εκατομμυρίων ευρώ που αφορ...

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο το Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Ελλάδας και ενέκρινε δύο έργα συνολικού ύψους 10 εκατομμυρίων ευρώ που αφορούν στη συντήρηση, την αποκατάσταση και στην άρση της επικινδυνότητας του εθνικού οδικού δικτύου σε δύο σημαντικά σημεία της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας που χρειάζονται άμεσες παρεμβάσεις λόγω των επικίνδυνων σημείων που έχουν καταγραφεί, θα τεθούν προς έγκριση στην επόμενη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας που θα γίνει σήμερα.
Πρόκειται για την έγκριση δημοπράτησης των έργων «Συντήρηση- βελτίωση και άρση της επικινδυνότητας της Ε.Ο.33 Πάτρα – Τρίπολη (έως όρια Ν. Αρκαδίας) και των κλάδων της», προϋπολογισμού 7.000.000 ευρώ και «Συντήρηση- Αποκατάσταση και Άρση της Επικινδυνότητας της Ε.Ο. Πύργου - Αρχαίας Ολυμπίας-Όρια Νομού», προϋπολογισμού 3.000.000 ευρώ, τα οποία θα χρηματοδοτηθούν από τα 35,5 εκατ. που κατάφερε επιπλέον, που εξασφάλισε στη Περιφέρεια από το εθνικό σκέλος του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.