HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Υπερθέαμα στα Καλάβρυτα από το 5ο Wild Terrain - (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Η λέσχη 4x4 Πάτρας «Skarta Ekato» έδωσε ραντεβού με το θέαμα στο 5ο Wild Terrain Patras "Χάρης Καφτεράνης" σε ένα άκρως επιτυχ...

Η λέσχη 4x4 Πάτρας «Skarta Ekato» έδωσε ραντεβού με το θέαμα στο 5ο Wild Terrain Patras "Χάρης Καφτεράνης" σε ένα άκρως επιτυχημένο αγώνα που έγινε με την αρωγή του Δήμου Καλαβρύτων και του Κέντρου Νεολαίας και Άθλησης του Δήμου. 
Με πάρα πολλές συμμετοχές και πολλούς ακόμα θεατές ο αγώνας ήταν καλύτερος από πέρσι και πιο δυνατός μιας και το σκηνικό θύμισε ταινία δράσης με τζιπ να μην "κολλάνε" πουθενά, να ανεβαίνουν λόφους και βουνά και φυσικά οδηγούς "αστέρια".
Οι δράσεις ξεκίνησαν από την Παρασκευή στην κεντρική πλατεία των Καλαβρύτων όπου έγινε και η εκκίνηση. Εκεί οι Καλαβρυτινοί και οι επισκέπτες θαύμασαν τα μικρά "τερατάκια" ενώ έβγαλαν πολλές φωτογραφίες. 
Το Σάββατο η δράση ξεκίνησε στην Παλιά Κούτελη ενώ την Κυριακή το σκηνικό μεταφέρθηκε στην περιοχή "Νταμάρι" στα παλαιά σφαγεία που βρίσκονται μόλις 5 λεπτά από το κέντρο της πόλης.
Καλάβρυτα - Τζιπ αναποδογύρισαν, κάποιοι αναρριχήθηκαν στο βουνό με 4χ4 και η αδρεναλίνη εκτοξεύτηκε! (φωτο+video)
Το τριήμερο ολοκληρώθηκε με απονομές στην πόλη των Καλαβρύτων καθώς και διασκέδαση για τους συμμετέχοντες. 
Στο πρώτο σκαλί του βάθρου ανέβηκαν οι ΡΑΥΤΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ – ΜΠΑΡΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ, στο δεύτερο οι ΞΕΝIΤΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ – ΓΑΛΑΝΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ και στο τρίτο οι ΣΑΡΑΝΤΑΥΓΑΣ ΗΛΙΑΣ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ. 
Στην κατηγορία WT36 νικητές αναδείχθηκαν οι ΤΖΟΥΒΑΡΑΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ – ΠΑΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ αφήνοντας πίσω τους, τους  ΠΑΠΠΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΡΟΥΣΚΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ, ενώ οι ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ – ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ συμπλήρωσαν το βάθρο. Τέταρτοι τερμάτισαν οι ΝΤΑΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ – ΚΟΣΜΑΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ, πέμπτη  οι ΠΑΡΑΔΕΛΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ – ΚΑΜΑΡΑΣ ΣΤΑΥΡΟΣ, έκτοι οι ΚΑΤΣΟΥΛΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ – ΚΑΤΣΟΥΛΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ και έβδομοι οι ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ – ΠΡΙΟΝΑΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ. 
Στην κατηγορία ENTRY οι επιβεβαίωσαν τον τίτλο του φαβορί και ανέβηκαν στο πρώτο σκαλί οι ΚΕΛΛΑΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ – ΦΥΝΤΡΙΛΑΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ με τους ΦΟΡΤΩΣΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ – ΚΑΜΠΕΡΟ ΑΛΕΞΗ και ΤΣΟΥΛΑΚΙΔΗ ΜΗΝΑ – ΠΑΝΤΑΓΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ να συμπληρώνουν το βάθρο.
Δείτε πολλές φωτογραφίες και video από αυτό το μοναδικό αγώνα που είχε "άγριες διαθέσεις".




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.