HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Γαλάζια σημαία στην Πούντα και σε άλλες 485 παραλίες

Γαλάζιες σημαίες θα κυματίζουν εφέτος σε 486 ελληνικές ακτές και σε 12 μαρίνες. Η η Ελλάδα κατέχει και πάλι την 2η θέση παγκοσμίως ανάμε...

Γαλάζιες σημαίες θα κυματίζουν εφέτος σε 486 ελληνικές ακτές και σε 12 μαρίνες. Η η Ελλάδα κατέχει και πάλι την 2η θέση παγκοσμίως ανάμεσα σε 47 χώρες, μετά την Ισπανία.  Αξίζει να σημειωθεί ότι το 2017, στο σύνολο των 47 χωρών που συμμετέχουν στο πρόγραμμα, η Ελλάδα κατείχε το 25% των νέων βραβευμένων ακτών. Πρώτος στην Ελλάδα αναδείχθηκε, με 71 σημαίες, ο νομός Χαλκιδικής.
Γαλάζια σημαία θα κυματίζει για άλλη μια χρονιά και στην παραλία της Πούντας, που πληρεί όλες τις προϋποθέσεις για τη διάκριση της Γαλάζιας Σημαίας.  
Η ετήσια αναγγελία των βραβευμένων με τη Γαλάζια Σημαία ακτών και μαρινών της χώρας μας πραγματοποιήθηκε σε δύο φάσεις, σήμερα στην Αθήνα από την Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Φύσης (ΕΕΠΦ), τον εθνικό χειριστή του διεθνούς προγράμματος "Γαλάζια Σημαία". 
 Η ανακοίνωση των βραβευμένων ακτών και μαρινών έγινε το απόγευμα στο Glyfada Golf Gardens, παρουσία πολλών εκπροσώπων της πολιτείας και κλαδικών φορέων του Τουρισμού.
Σημειώνεται ότι φέτος η «Γαλάζια Σημαία», το πλέον αναγνωρίσιμο οικολογικό σήμα ποιότητας για ακτές, μαρίνες και σκάφη αειφόρου τουρισμού, συμπληρώνει 30 χρόνια εφαρμογής στον κόσμο και στην Ελλάδα.
Δείτε όλες οι βραβευμένες ακτές και μαρίνες της Ελλάδας για το 2017

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.