HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ 39 RALLY ΑΧΑΙΟΣ - ΔΕΙΤΕ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ... ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΓΚΑΖΙΑ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο αγώνας θεσμός για τους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού της Πάτρας και της ευρύτερης περιοχής...

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο αγώνας θεσμός για τους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού της Πάτρας και της ευρύτερης περιοχής, το Ράλλυ Αχαιός, που φέτος είχε επίκεντρο τα Καλάβρυτα
Το 39 Ράλλυ Αχαιός πέρασε στην ιστορία, μετά από εντυπωσιακές κούρσες που χάρισαν θέαμα σε όσους παρακολούθησαν την διαδρομή, αλλά και συγκινήσεις στους οδηγούς και στα πληρώματα που συμμετείχαν.
Ειδικότερα, η δεύτερη μέρα του ιστορικού αγώνα του Αυτοκινητιστικού Ομίλου Πατρών, που φέτος είχε επίκεντρο την πόλη των Καλαβρύτων ήταν ιδιαίτερα εντυπωσιακή, με τους οδηγούς να τα δίνουν όλα για να φτάσουν στο τερματισμό, πιάνοντας μία καλή θέση στην τελική κατάταξη.
Μεγάλος νικητής της κούρσας ήταν το πλήρωμα του Νικόλα Καρπάνου και του Δημήτρη Καρπάνου με Mitsubishi evo που κατάφεραν και τερμάτισαν στην πρώτη θέση στην οριστική κατάταξη του Ράλλυ με συνολικό χρόνο 28:46.74.

Οι Καλαβρυτινές συμμετοχές
Εντυπωσιακοί ήταν οι Μαζιώτες  Καρούζος Γιώργος - Μπράβος Παναγιώτης πληρώματα του Toyota Corolla GT AE 86 που κατέλαβαν την τρίτη θέση στην κατηγορία C4 E10. Οι πολύπειροι Καρούζος-Μπράβος έδωσαν έναν εξαιρετικό αγώνα και πρόσθεσαν ένα ακόμα τρόπαιο στην πλούσια συλλογή τους.
Μεγάλο αγώνα έδωσαν και οι Αθανασόπουλος Παναγιώτης και Θωμάς Γιώργος πληρώματα του Peugeot 205 που κατάφεραν να τερματίσουν παρά το πρόβλημα με το σασμάν που αντιμετώπιζαν από την χθεσινή μέρα.

Δείτε εντυπωσιακά πλάνα όπως τα κατέγραψε ο φακός του ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS από την ειδική στον Πριόλιθο

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ 39 RALLY ΑΧΑΙΟΣ - ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.