Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΧΑΪΑ: Το Αστυνομικό δελτίο της ημέρας 25/5/17

Σύλληψη ημεδαπού για καταδικαστική απόφαση δικαστηρίου Συνελήφθη, χθες το πρωί στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνση Ασφαλείας...

Σύλληψη ημεδαπού για καταδικαστική απόφαση δικαστηρίου
Συνελήφθη, χθες το πρωί στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πατρών, ένας 55χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε διαπιστώθηκε  ότι σε βάρος του εκκρεμούσε  καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς  Πλημμελειοδικείου Πατρών, σύμφωνα με την οποία του είχε επιβληθεί ποινής φυλάκισης (33) μηνών,  για παράβαση της φορολογικής νομοθεσίας.
Σύλληψη ημεδαπού για απόπειρα κλοπής
Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στο Ρίο Πατρών, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας 39χρονος ημεδαπός, διότι έχοντας σκοπό την κλοπή, στο υπαίθριο χώρο στάθμευσης του Γενικού Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ρίου Πατρών έσπασε φινιστρίνι πόρτας αυτοκινήτου, πλην όμως δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την πράξη του, καθότι έγινε αντιληπτός από εργαζόμενο του Νοσοκομείου. Στο σημείο μετέβησαν άμεσα αστυνομικοί του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, οι οποίοι συνέλαβαν τον δράστη.
Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος τριών  αγνώστων αλλοδαπών  για ληστεία κατά συναυτουργία και  επικίνδυνη σωματική βλάβη
Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία και επικίνδυνη σωματική βλάβη σε βάρος τριών αγνώστων δραστών, Αφγανικής καταγωγής, οι οποίοι  χθες το απόγευμα στην Πάτρα, προκάλεσαν σωματικές βλάβες σε δυο αλλοδαπούς υπηκόους Ιράν, ηλικίας 25 και 34 ετών, χτυπώντας τους με τα άνω και κάτω άκρα τους. Οι δράστες αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 350 ευρώ από τον 34χρονο, ο οποίος διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο   Πατρών «ΠΑΝΑΓΙΑ Η ΒΟΗΘΕΙΑ», όπου μετά την παροχή των πρώτων βοηθειών αποχώρησε.
Σύλληψη αλλοδαπού για κατοχή  ναρκωτικών
Συνελήφθη, σήμερα τα ξημερώματα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας  19χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Ουκρανίας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.