HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΠΑΟΚ ο Κυπελλούχος για το 2017 (ΒΙΝΤΕΟ)

Σε ένα τελικό που δεν έπρεπε να ξεκινήσει ποτέ λόγω των σοβαρών επεισοδίων που έλαβαν χώρα εντός γηπέδου, ο ΠΑΟΚ νίκησε την ΑΕΚ με 2-1 ...

Σε ένα τελικό που δεν έπρεπε να ξεκινήσει ποτέ λόγω των σοβαρών επεισοδίων που έλαβαν χώρα εντός γηπέδου, ο ΠΑΟΚ νίκησε την ΑΕΚ με 2-1, αν και το νικητήριο γκολ έπρεπε να μη μετρήσει λόγο εξώφθαλμου οφσάιντ.
Ο Τζάλμα Κάμπος έκανε φοβερή ατομική προσπάθεια kαι γύρισμα στην περιοχή, οι αμυντικοί της ΑΕΚ δεν κατάφεραν να διώξουν σωστά με τον εξτρέμ του ΠΑΟΚ να κερδίζει ξανά την μπάλα και να δίνει στον αμαρκάριστο Μπίσεσβαρ, ο οποίος με πλασέ μέσα από την περιοχή δεν δυσκολεύτηκε να ανοίξει το σκορ!
Ο Χριστοδουλόπουλος έκανε το μακρινό σουτ (η μπάλα φάνηκε να βρίσκει λίγο και στον Κάνιας), ο Γλύκος έδειχνε να ελέγχει την μπάλα ωστόσο την έχασε μέσα από τα χέρια του, δίνοντας στην ΑΕΚ την ευκαιρία να ισοφαρίσει! Αδιανόητη γκέλα από τον πορτιέρε του ΠΑΟΚ, δεν υπάρχει το γκολ που έφαγε!
Ο Λέοβατς έκανε το γέμισα και ο Ενρίκε που ήταν... δύο μέτρα οφσάιντ, έγραψε με κεφαλιά το 2-1 για τον ΠΑΟΚ!
ΠΑΟΚ (Βλάνταν Ίβιτς, 4-3-3): Γλύκος – Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Λέοβατς – Κάνιας, Σάκχοφ, Τσίμιροτ – Κάμπος, Μπίσεσβαρ, Πρίγιοβιτς.
ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ, 4-2-3-1): Ανέστης – Γκάλο, Τσιγκρίνσκι, Βράνιες, Ντίντακ – Γιόχανσον, Σιμόες – Χριστοδουλόπουλος, Μάνταλος, Πατίτο - Αραούχο.
Τα στιγμιότυπα του αγώνα:


Amazing Goal Biseswar (1-0) PAOK vs AEK Athens... από hdlivegoals
Amazing Goal Christodoulopoulos L... από GoalHunter1

Pedro Henrique Goal HD 2-1 Paok VS Aek 06-05-2017 από livefootball10

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.