HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Στον Ιβάν Σαββίδη το 20% του Mega

Η «Πήγασος Εκδοτική Ανώνυμη Εταιρία» ανακοίνωσε ότι προέβη σε πώληση 19.791.879 κοινών ονομαστικών μετοχών της «Τηλέτυπος Ανώνυμος Εταιρ...

Η «Πήγασος Εκδοτική Ανώνυμη Εταιρία» ανακοίνωσε ότι προέβη σε πώληση 19.791.879 κοινών ονομαστικών μετοχών της «Τηλέτυπος Ανώνυμος Εταιρία Τηλεοπτικών Προγραμμάτων ΑΕ» (Mega), ήτοι ποσοστού 19,6361% επί του συνόλου του μετοχικού κεφαλαίου αυτής.
Κατά συνέπεια, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, μετέβαλε το ποσοστό συμμετοχής της στην ως άνω ανώνυμη εταιρία από 32,7321% στο 13,0961%.
Όπως αναφέρει μεταβιβάστηκε ποσοστό 20% της "Τηλέτυπος Α.Ε.” (Mega Channel), από το συνολικά 32,73% που κατείχε η Πήγασος Εκδοτική, συμφερόντων του ομίλου Μπόμπολα.
Σημειώνεται ότι στην Τηλέτυπος ΑΕ, ο Δημοσιογραφικός Όμιλος Λαμπράκη Α.Ε. κατέχει ποσοστό 22,11% του μετοχικού κεφαλαίου.
Υπενθυμίζεται ότι στις 31 Μαΐου θα ολοκληρωθεί η διαδικασία κατάθεσης προσφορών από τους ενδιαφερόμενους για την απόκτηση του συνόλου του ενεργητικού και των περιουσιακών στοιχείων του ΔΟΛ, στο πλαίσιο σχετικού διαγωνισμού.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.