Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΧΑΪΑ: Το Αστυνομικό δελτίο της ημέρας 19/5/17

Σύλληψη ημεδαπού  για καταδικαστική απόφαση Συνελήφθη, προχθές το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πα...

Σύλληψη ημεδαπού  για καταδικαστική απόφαση
Συνελήφθη, προχθές το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, 43χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Πατρών, σύμφωνα με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης επτά μηνών, για μη έγκαιρη καταβολή εργοδοτικών και εργατικών εισφορών Ι.Κ.Α. .

Σύλληψη ημεδαπής για καταδικαστική απόφαση
Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, 76χρονη ημεδαπή, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που της διενεργήθηκε διαπιστώθηκε ότι σε βάρος της εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αμαλιάδας, σύμφωνα με την οποία της είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης τεσσάρων μηνών, για αυτοδικία και  φθορά ξένης ιδιοκτησίας.

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος άγνωστου δράστη για κλοπή
Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή σε βάρος αγνώστου δράστη, ο οποίος την 11-5-2017 το πρωί εισήλθε σε Γυμνάσιο στην Πάτρα κατά τις ώρες διαλειμμάτων και αφαίρεσε από  τσάντα 13χρονου μαθητή ένα κινητό τηλέφωνο, αξίας 260 ευρώ.

Σύλληψη ημεδαπής για καταδικαστική απόφαση
Συνελήφθη, την 16-5-2017 το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, 43χρονη ημεδαπή, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που της διενεργήθηκε διαπιστώθηκε ότι σε βάρος της εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αμαλιάδας, σύμφωνα με την οποία της είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης δέκα  μηνών, για απάτη σε βάρος του Δημοσίου και ψευδή υπεύθυνη δήλωση.

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος άγνωστης δράστιδος για απάτη
Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη σε βάρος άγνωστης δράστιδος, η οποία μέσω του διαδικτύου προσποιούμενη την ιδιοκτήτριας διαμερίσματος στο Δουβλίνο της Ιρλανδίας απέσπασε από 23χρονη ημεδαπή το χρηματικό ποσό των (4.425) ευρώ, ως εγγύηση για την σύναψη συμβολαίου μίσθωσης.  Η δράστιδα διέκοψε διαδικτυακή επικοινωνία με την παθούσα όταν της ζήτησε ακόμη (1.200) ευρώ και η τελευταία δεν της τα κατέβαλε.

Σύλληψη ενός ημεδαπού για κλοπή
Συνελήφθησαν, χθες το πρωί, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, ένας  29χρονος ημεδαπός και μια 16χρονη ημεδαπή, διότι ενεργώντας από κοινού, με ακόμα μια άγνωστη δράστιδα που αναζητείται, προσέγγισαν 75χρονο ημεδαπό και  με τη μέθοδο της απασχόλησης, του αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των (130) ευρώ.

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος αγνώστων δραστών για κλοπή
Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγίου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή σε βάρος αγνώστων δραστών, οι οποίοι από 4-5-2017 έως 7-5-2017 αφαίρεσαν καλώδια ιστών οδοφωτισμού συνολικού μήκους (1.070) μέτρων στα Σελιανίτικα και στη Ροδοδάφνη.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.