HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΒΙΒΛΙΟ: Παραδοσιακό Ηχόχρωμα. Μέθοδος Διδασκαλίας Εκμάθησης Ταμπουρά

Κυκλοφόρησε το βιβλίο του εκπαιδευτικού Νεκταρίου Πιτσιούγκα , Καθηγητή Βυζαντινής και Παραδοσιακής Μουσικής Ταμπουρά του Μουσικού Σχολε...

Κυκλοφόρησε το βιβλίο του εκπαιδευτικού Νεκταρίου Πιτσιούγκα, Καθηγητή Βυζαντινής και Παραδοσιακής Μουσικής Ταμπουρά του Μουσικού Σχολείου Πατρών με τίτλο:
ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΗΧΟΧΡΩΜΑ Μέθοδος Διδασκαλίας Εκμάθησης Ταμπουρά – Με χρήση του Αριθμητικού Τροπικού Συστήματος από τον Εκδοτικό Όμιλο «ΙΩΝ».
Πρόκειται για μια μέθοδο διδασκαλίας και εκμάθησης Ταμπουρά που περιέχει 65 Παραδοσιακά τραγούδια τα οποία είναι κατά επίπεδο δυσκολίας.
Στην αρχή του βιβλίου υπάρχουν ασκήσεις εκμάθησης του οργάνου και στο τέλος 3 ύμνοι σε Ευρωπαϊκή και Βυζαντινή σημειογραφία.
Ο συγγραφέας χρησιμοποιεί το Αριθμητικό Τροπικό Σύστημα το οποίο είναι του διακεκριμένου δάσκαλού του και καθηγητή παραδοσιακών οργάνων Χρίστου Τσιαμούλη, βάσει του θεωρητικού του βιβλίου «Αριθμητικό Τροπικό Σύστημα της Ελληνικής Μουσικής».

Η τιμή του βιβλίου είναι στα 10€ και διατίθεται από τα καταστήματα:
Music Station – Στόλλας, Ρήγα Φεραίου 34, Πάτρα
Αποστολική Διακονία, Ρήγα Φεραίου 143, Πάτρα
Γωνιά του Βιβλίου, Αγίου Νικολάου 32, Πάτρα
Βιβλιοπωλείο ΙΩΝ, Σόλωνος 85, Αθήνα - ηλεκτρονικά www.iwn.gr
Βιβλιοπωλείο Πολιτεία, Ασκληπιού 1-3 & Ακαδημίας, Αθήνα - ηλεκτρονικά www.politeianet.gr
Και στο www.e-shop.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.