HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Δ.Ε.ΚΛΕΙΤΟΡΙΑΣ: Εργασίες συντήρησης αναμεταδοτών Δ.Ε. Κλειτορίας

Με απόφαση του Δημάρχου κ. Γιώργου Λαζουρά, ανατέθηκαν οι εργασίες συντήρησης αναμεταδοτών Δ.Ε. Κλειτορίας κόστους 10.000€ Η ανάθεση α...

Με απόφαση του Δημάρχου κ. Γιώργου Λαζουρά, ανατέθηκαν οι εργασίες συντήρησης αναμεταδοτών Δ.Ε. Κλειτορίας κόστους 10.000€
Η ανάθεση αφορά την παροχή υπηρεσιών - εργασιών «Εργασίες συντήρησης αναμεταδοτών Δ.Ε. Κλειτορίας», ώστε να συντηρηθούν και να επισκευασθούν οι αναμεταδότες της τηλεόρασης που βρίσκονται στη Δ.Ε. Κλειτορίας, ιδίως μετά την εκπομπή σήματος από τη DIGEA, η οποία δημιούργησε σοβαρά προβλήματα στην εκπομπή σήματος από τους αναμεταδότες και κυρίως από τους δέκτες της τηλεόρασης των κατοίκων μας στη Δ.Ε. Κλειτορίας, με αποτέλεσμα για μεγάλα χρονικά διαστήματα οι κάτοικοι των χωριών της Δ.Ε. Κλειτορίας να μην “βλέπουν” τηλεόραση και να ευρίσκονται, κυριολεκτικά, στο σκοτάδι, από άποψη ενημέρωσης και ψυχαγωγίας.
Γι’ αυτό είναι ανάγκη, να επισκευασθούν, συντηρηθούν και εκσυγχρονισθούν οι αναμεταδότες αυτοί, στη Δ.Ε. Κλειτορίας, ώστε οι κάτοικοί μας, στα χωριά της Κλειτορίας να μπορούν να βλέπουν, με ευχέρεια και χωρίς διακοπές ή προβλήματα τα κανάλια της τηλεόρασης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.