Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Έτοιμη η Πάτρα να υποδεχθεί την dream team του Ελληνικού ποδοσφαίρου

Tην Τετάρτη 19 Απριλίου η ομάδα της Παναχαϊκής στην Αγυιά, σε έναν αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα που θα ξεκινήσει στις 7 το απόγευμα ...

Tην Τετάρτη 19 Απριλίου η ομάδα της Παναχαϊκής στην Αγυιά, σε έναν αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα που θα ξεκινήσει στις 7 το απόγευμα θα υποδεχθεί την  DREAM TEAM του Ελληνικού ποδοσφαίρου που κατέκτησε το Ευρωπαϊκό το 2004. Εμπνευστής της μεγάλη αυτής αναμέτρησης είναι ο Κώστας Κατσουράνης, μέλος της ιστορικής αυτής ομάδας.   
Οι 22 ποδοσφαιριστές που θα βρεθούν στην Πάτρα και έχουν τιμήσει τα ελληνικά εθνικά χρώματα αποτελώντας την ζωντανή σύγχρονη ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου είναι οι εξής:
Νικοπολίδης, Χαλκιάς, Κατεργιαννάκης, Φύσσας, Σεϊταρίδης, Καψής, Κυργιάκος, Δέλλας, Γκούμας, Γεωργάτος, Κατσουράνης, Καραγκούνης, Μπασινάς, Ζαγοράκης, Καφές, Τσιάρτας, Νικολαΐδης, Παπαδόπουλος, Βρύζας, Λάκης, Γεωργιάδης, Λυμπερόπουλος.
Η τιμή των εισιτηρίων του αγώνα έχει καθοριστεί στα 5 ευρώ και ήδη από την πρώτη ημέρα της κυκλοφορίας τους έχουν γίνει κυριολεκτικά ανάρπαστα!

Τα εισιτήρια:
Η Γενική Είσοδος για όλες τις ηλικιακές κατηγορίες Ανδρών και Γυναικών ορίζεται στην τιμή των 5 ευρώ. Από την τιμή αυτή εξαιρούνται μόνο τα παιδιά ηλικίας έως 12 ετών η είσοδος των οποίων θα είναι δωρεάν. Επισημαίνεται επίσης ότι δεν ισχύουν τα εισιτήρια διαρκείας λόγω του φιλανθρωπικού χαρακτήρα του αγώνα.
Εισιτήρια του αγώνα θα προπωλούνται από αύριο Μ. Πέμπτη στις 12 το μεσημέρι από τα εξής σημεία:
Πρατήρια υγρών καυσίμων Κολοκυθάς: 
1) Κανελλοπούλου 17, Έξω Αγυιά
2) TRUCK STOP, Λεωφόρος Γλαύκου 100
3) Πατρών – Πύργου 1, Παραλία Πατρών
4) Πατρών – Αθηνών 40
Από τα καταστήματα κρεάτων CARNA
1) Ν.Ε.Ο. Πατρών- Αθηνών 204
2) Ελευθερίου Βενιζέλου 227
3) Θερμοπυλών 53 & Αμερικής
Από το κατάστημα Ελαστικών Λαμπρόπουλος (οδός Κανελλοπούλου 17)
Στα Γραφεία της Παναχαϊκής Συμμαχίας Πατρέως 13-15
Επίσης εισιτήρια του αγώνα θα μπορούν οι φίλαθλοι να προμηθευτούν από ειδικό κιόσκι που θα βρίσκεται στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου στην διασταύρωση με την οδό Γεροκωστοπούλου την Μ. Παρασκευή 12 το μεσημέρι με 6 το απόγευμα και το Μ. Σάββατο από τις 11 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα.
Έξω από το γήπεδο της Παναχαϊκής κατά της ημέρα διεξαγωγής του αγώνα.

Τηλεοπτική μετάδοση από την NOVA
H Forthnet Media AE δηλαδή η γνωστή σε όλους συνδρομητική πλατφόρμα της NOVA, αποτελεί τον επίσημο μεταδότη (official broadcaster) του σπουδαίου φιλικού αγώνα μεταξύ της Παναχαϊκής και της DREAM TEAM του ελληνικού ποδοσφαίρου που θα διεξαχθεί αύριο Τετάρτη 19 Απριλίου στο Στάδιο της Αγυιάς!
Η Πανελλήνια απήχηση και ο συμβολισμός του φιλικού αγώνα με τους θρύλους του ελληνικού ποδοσφαίρου από τη μια και η αναγεννημένη ιστορική Παναχαϊκή από την άλλη, οδήγησε τους υπεύθυνους της NOVA στην επιθυμία της τηλεοπτικής του κάλυψης!
Για τους ανθρώπους της Παναχαϊκής είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να δει όλη η Ελλάδα τη νέα Παναχαϊκή που επιστρέφει και παράλληλα να ζήσουν όλοι έστω και μέσα από τους τηλεοπτικούς τους δέκτες τι εστί Αγυιά.
Ένα γήπεδο που πλημμυρίζει σε κάθε αγώνα από χιλιάδες «κοκκινόμαυρους» φιλάθλους ακόμα και σε αγώνες Γ΄ Εθνικής.
Πόσο δε με την DREAM TEAM και τους θρύλους του ελληνικού ποδοσφαίρου!



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.