Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ: Έφτασε στην πηγή αλλά... (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Παναθηναϊκός για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι, τα έδωσε όλα, αλλά δεν κατάφερε να αποφύγει την δεύτερη συνεχόμενη ήττα από την Φενέρ, το...

Ο Παναθηναϊκός για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι, τα έδωσε όλα, αλλά δεν κατάφερε να αποφύγει την δεύτερη συνεχόμενη ήττα από την Φενέρ, του Ομπράντοβιτς, με 75-80 στο ΟΑΚΑ. Το "τριφύλλι" βλέπει το Final 4 να απομακρύνεται, καθώς πηγαίνει στην Πόλη με το 0-2! 
Οι παίκτες του Πασκουάλ δεν πατούσαν καν στη ρακέτα, αλλά αυτό δεν τους εμπόδισε καθόλου να πάρουν από νωρίς το προβάδισμα, καθώς ξεκινώντας με 3/3 τρίποντα, πήραν από νωρίς το προβάδισμα (9-4), το οποίο έφτασε και στο +10 (16-6), αφού εξίσου καλά δούλευε και η «πράσινη» άμυνα.
Στο ξεκίνημα του τέταρτου δεκαλέπτου μπήκε ένας άλλος… Παναθηναϊκός! Με την άμυνα να δουλεύει πολύ καλά και τη σωστή κυκλοφορία της μπάλας να δίνει καλάθια στον Γκιστ, οι «πράσινοι» πέρασαν ξανά μπροστά (66-65), μέσα σε δύο λεπτά. Οι «πράσινοι» έβγαλαν τη μεγάλη άμυνα, αλλά στην επίθεση ο Ρίβερς αστόχησε σε τρίποντο, με τον Ντίξον να κάνει με 2/2 βολές το 75-78, στα 17’’. Στην επαναφορά έγινε λάθος, με τον Σλούκα να κερδίζει εκ νέου δύο βολές, τις αξιοποιεί και να διαμορφώνει το τελικό 75-80.
Τα δεκάλεπτα: 20-22, 43-45, 59-63, 75-80

Τα επίσημα στιγμιότυπα σε λίγο στη διάθεσή σας...

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.