HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού εξέδωσε η ΕΜΥ

Για πρόσκαιρη επιδείνωση του καιρού προειδοποιεί η ΕΜΥ με έκτακτο δελτίο. Όπως αναφέρει στη νότια χώρα θα σημειωθούν ισχυρές βροχές κ...


Για πρόσκαιρη επιδείνωση του καιρού προειδοποιεί η ΕΜΥ με έκτακτο δελτίο. Όπως αναφέρει στη νότια χώρα θα σημειωθούν ισχυρές βροχές και καταιγίδες που δεν αποκλείεται να συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις.
Οι περιοχές που θα επηρεαστούν είναι η Πελοπόννησος, η Κρήρη, οι Κυκλάδες, τα Δωδεκάνησα και η ανατολική Στερεά.
Σημειώνεται ότι ψυχρές αέριες μάζες προερχόμενες από τις Βαλκανικές χώρες φτάνουν στην Ελλάδα με συνέπεια να υπάρξει αισθητή πτώση της θερμοκρασίας που θα φτάσει έως και τους 10 βαθμούς Κελσίου, με αποκορύφωμα το Σάββατο, οπότε και θα εκδηλωθούν τα κυρίως φαινόμενα.
Η άπνοια, σε συνδυασμό με την ξαστεριά που αναμένεται, θα διαμορφώσουν αρκετά επικίνδυνες συνθήκες για τις καλλιέργειες τα ξημερώματα της Παρασκευής και του Σαββάτου, με τη θερμοκρασία να πέφτει υπό του μηδενός κυρίως στα ορεινά και ημιορεινά της Ηπείρου, της Μακεδονίας, της Βόρειας Θεσσαλίας και της Θράκης.
Την Κυριακή, τα φαινόμενα θα υποχωρήσουν σταδιακά σε όλη τη χώρα, η θερμοκρασία θα παρουσιάσει άνοδο, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν με ένταση έως και 6 μποφόρ. Τη Δευτέρα θα επικρατήσει ηλιοφάνεια σε όλη τη χώρα και η θερμοκρασία θα επανέλθει στα κανονικά για την εποχή επίπεδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.