HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΧΑΪΑ: ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟ Ο ΜΙΜΗΣ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ

Στην Πάτρα και στο king George Hall (Πλατεία Γεωργίου 1) θα βρεθεί την Τρίτη 25 Απριλίου ο Μίμης Ανδρουλάκης. Στις 20:00 θα παρουσιάσει ...

Στην Πάτρα και στο king George Hall (Πλατεία Γεωργίου 1) θα βρεθεί την Τρίτη 25 Απριλίου ο Μίμης Ανδρουλάκης. Στις 20:00 θα παρουσιάσει το νέο του βιβλίο με τίτλο: "Δύο μόνο δάκρυα".
Ο Μίμης Ανδρουλάκης θα συνομιλήσει με τον εκπαιδευτικό- συγγραφέα, Πέτρο Ψωμά.
Λίγα λόγια για το βιβλίο
"Δύο δάκρυα, δύο στήθη από τα βάθη της Ιστορίας δίνουν τις λέξεις και τις εικόνες για να παραστήσουμε τον δρόμο του καιρού μας.
Η Φένια βλέπει τη ζωή της να γίνεται κομμάτια, εξεγείρεται και αφηγείται.
Ο καθηγητής Κωστής εξαφανίζεται. Είναι ένας Πολύβιος της εποχής μας –άνθρωπος Ιστορία–, που ζει μέσα από τις ζωές των άλλων, πρώτες, δεύτερες, τρίτες, φανερές ή κρυφές. Η εξαφάνισή του τις αποσταθεροποιεί και φέρνει στο φως τα μυστικά ξεχωριστών γυ- ναικών και ανδρών… 
Οι «στιγμές» και τα πρόσωπα που επιλέγει ο καθηγητής Κωστής ανακεφαλαιώνουν την εποχή τους και γενικότερα τη μοίρα του ανθρώπου σε ζοφερούς καιρούς, σημαδεύονται από τις μεταστροφές της τύχης, βρίσκονται στο μεταίχμιο, λίγο πριν, λίγο μετά τις μεγάλες καταστροφές".

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.