Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Η Επιστροφή είναι πλέον... γεγονός

Η Παναχαϊκή ανήκει πλέον στις ομάδες που ανεβαίνουν στην Β΄Κατηγορία και άπαντες στο "κοκκινόμαυρο" στρατόπεδο, θέλησαν να δείξ...

Η Παναχαϊκή ανήκει πλέον στις ομάδες που ανεβαίνουν στην Β΄Κατηγορία και άπαντες στο "κοκκινόμαυρο" στρατόπεδο, θέλησαν να δείξουν την ευχαρίστησή τους για τους στόχους που επετεύχθησαν. Ο Κώστας Κατσουράνης, τεχνικός διευθυντής της ομάδας, αναφέρθηκε στον αχαϊκό κόσμο.
"Σήμερα ολοκληρώθηκε με βάση τους αριθμούς το φετινό ταξίδι της Παναχαϊκής.
Και λέω με βάση τους αριθμούς γιατί το πρωτάθλημα θέλει ακόμα τέσσερις αγωνιστικές για να ολοκληρωθεί και εμείς θέλουμε να κλείσουμε την φετινή μας προσπάθεια με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Ο στόχος που εξ αρχής βάλαμε ήταν δύσκολος και στην πορεία έμοιαζε ακόμα πιο δύσκολος αλλά χάρη στη δουλειά των παιδιών, του προπονητή και όλων όσων εργάζονται αθόρυβα γύρω από την ομάδα έγινε εφικτός.
Η Παναχαϊκή στις 10 του περασμένου Αυγούστου, που οι περισσότερες ομάδες έμπαιναν στον δεύτερο κύκλο προετοιμασίας, δεν διέθετε στο ρόστερ της, ούτε έναν ποδοσφαιριστή.
Με απλές όμως, πλην ουσιαστικές, ποδοσφαιρικές βάσεις που μπήκαν και με λεπτομέρειες που έκαναν τη διαφορά η ομάδα τα κατάφερε.
Δουλέψαμε επαγγελματικά σε όλα τα επίπεδα.
Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα από τους τέσσερις ομίλους της Γ’ Εθνικής να είμαστε η πρώτη ομάδα που ανέβηκε στην football league και μαθηματικά.
Τα παιδιά, παρά τη πίεση του πρωταθλητισμού, ανταποκρίθηκαν σε όλα όσα τους ζητήσαμε.
Με πολύ προσπάθεια και αυταπάρνηση μπήκαν στη νοοτροπία που θέλαμε τόσο εμείς, όσο και οι προπονητές τους.
Με πολύ δουλειά, καθημερινό κόπο και αυταπάρνηση, πέτυχαν έναν άθλο!
Σε αυτά τα παιδιά, σε αυτούς τους προπονητές, σε αυτό το τεχνικό τιμ, αξίζουν πολλά συγχαρητήρια.
Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν όμως και στη διοίκηση που ήταν δίπλα μας όλη τη χρονιά και σε όλους όσους ήταν πίσω από τα φώτα της δημοσιότητας και εργάστηκαν για να μην λείψει τίποτα από την ομάδα.
Συγχαρητήρια τέλος από καρδιάς αξίζουν και στον υπέροχο κόσμο μας.
Σε αυτό το μοναδικό κόσμο που στήριξε την ομάδα και στα εύκολα και στα δύσκολα.
 Σας ευχαριστούμε όλους πολύ!"

Η διοίκηση της Παναχαϊκής ευχαρίστησε με την πλευρά της τον κόσμο που στάθηκε αρωγός στην φετινή προσπάθεια και την επίτευξη του στόχου της επιστροφής.
«Σήμερα χαιρόμαστε γιατί φύγαμε από εκεί που δεν μας άξιζε να είμαστε.
 Τέσσερις αγωνιστικές πριν τη λήξη του πρωταθλήματος πετύχαμε το στόχο που είχαμε θέσει στην αρχή της χρονιάς.
 Αναλογιζόμενοι τις συνθήκες του περασμένου Αυγούστου και τον χρόνο μηδέν που υπήρχε για να γεννηθεί μια νέα ομάδα, αντιλαμβανόμαστε ότι αυτά τα παιδιά πέτυχαν έναν άθλο!
 Αξίζουν σε όλους συγχαρητήρια.
 Διοίκηση, τεχνική ηγεσία, προσωπικό και ποδοσφαιριστές.
 Τα πιο πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στον υπέροχο «κοκκινόμαυρο» κόσμο, που παρά τις δυσμενείς οικονομικές συνθήκες και την ποιότητα της κατηγορίας στην οποία αγωνίστηκε φέτος η Παναχαϊκή,  γέμιζε τις Κυριακές την Αγυιά, δίνοντας ενέργεια και ώθηση στην ομάδα.
 Με υπομονή, επιμονή και πολύ δουλειά η Παναχαϊκή θα γίνει παντού δυνατή!
 Σας  ευχαριστούμε»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.