HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ζήστε την δράση των Πυροσβεστών Καλαβρύτων σε ένα μοναδικό ΒΙΝΤΕΟ (HD)

Ήταν μια ξεχωριστή εμπειρία αυτό που μας πρόσφερε σήμερα η Πυροσβεστική Υπηρεσία Καλαβρύτων. Μέσα από την προγραμματισμένη άσκηση επιχε...

Ήταν μια ξεχωριστή εμπειρία αυτό που μας πρόσφερε σήμερα η Πυροσβεστική Υπηρεσία Καλαβρύτων. Μέσα από την προγραμματισμένη άσκηση επιχειρησιακής ετοιμότητας που πραγματοποιήθηκε στις βιομηχανικές εγκαταστάσεις της Ένωσης Συνεταιρισμού Καλαβρύτων, ζήσαμε τον παλμό, την ετοιμότητα και την οργάνωση της υπηρεσίας που πραγματικά είναι σε άριστο επίπεδο. 
Η άσκηση είχε προγραμματιστεί στις 10 το πρωί. Το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS με το δημοσιογράφο Νίκο Κυριαζή βρέθηκε εκεί από πολύ πρωί. Ο διοικητής κ. Χαράλαμπος Γιαννάκης (Αντιπύραρχος) και o υποδιοικητής  κ. Σπυρίδων Κωνστάντης (Επιπυραγός) μας καλοδέχθηκαν, όπως και όλοι άνδρες της υπηρεσίας.
Ο ίδιος κ. Διοικητής κ. Γιαννάκης με τον Αρχιπυροσβέστη Κωνσταντίνο Βαρβιτσιώτη, αφού μας ενημέρωσαν, μας ξενάγησαν στους χώρους των εγκαταστάσεων. Η εικόνα που αποκομίζεις, από την πρώτη στιγμή, είναι οτι όλα εκεί λειτουργούν "ρολόι" και έτσι ακριβώς λειτουργούν.
Η αίθουσα επιχειρήσεων, εξοπλισμένη με κάθε σύγχρονο μέσο. Οι κινήσεις των ανδρών, συγκεκριμένες και γρήγορες. Οι συνεννοήσεις με ένα βλέμμα και τα εργαλεία τους (οχήματα και λοιπός εξοπλισμός) σε άριστη κατάσταση. Όλα σε τάξη και όλα υπό έλεγχο. 
Κατεβήκαμε στο γκαράζ των οχημάτων. Πρώτο στη σειρά το νέο απόκτημα της υπηρεσίας και το μεγαλύτερο σε όγκο και δύναμη όχημα. Αποκτήθηκε πρόσφατα, έπειτα από ενέργειες του Διοικητή και με την αρωγή του Αρχηγού του Σώματος. Μας έκανε εντύπωση οτι όλα τα οχήματα είχαν άριστα ελαστικά και αυτό χάρις των ενεργειών της Διοίκησης αλλά και των χορηγών ιδιωτών που προσφέρουν με το παραπάνω. Τα οχήματα και τα πυροσβεστικά εξαρτήματα καλοσυντηρημένα και όλα εξοπλισμένα με σύγχρονα μέσα.
Στις δέκα ακριβώς χτυπά συναγερμός. όλοι γνώριζαν τι κάνουν. Η επιβίβαση στα οχήματα άμεση. Η κίνηση μέχρι το συμβάν ταχύτατη όπως και οι συνεννοήσεις με Αστυνομία, ΕΚΑΒ και ΔΕΗ,..  Όλα τα υπόλοιπα θα τα δείτε στο παρακάτω βίντεο.
Άριστη ήταν και η συνεργασία με τον Συνεταιρισμό Καλαβρύτων ενω το παρών έδωσαν ο Γενικός Διευθυντής της Ένωσης κ. Αθανάσιος Παπαδόπουλος, ο Αντιδήμραχος κ. Χουλιάρας και ο Διοικητής του Α.Τ. Καλαβτύτων κ. Σταθούλιας
Με την ολοκλήρωση της άσκησης, επιστρέψαμε στις εγκαταστάσεις όπου όλοι μαζί δεχθήκαμε τα κεράσματα (γλυκίσματα και αναψυκτικά) του Διοικητή και αποχωρήσαμε με πλούσιες εικόνες.   
Τι αποκόμισα; 
Αυτοί οι άνδρες δεν κάνουν μια απλή δουλεία, ζουν στην υπηρεσία σαν οικογένεια. Έχουν πάθος και αγάπη γι αυτό που κάνουν και ζουν και αναπνέουν για να προστατεύουν κάθε σπιθαμή αυτού του τόπου. Το κλίμα άριστο, η επιχειρησιακή ετοιμότητα υψηλότατη, το πάθος τους μεγάλο. Μέσα στην οικονομική κρίση η Π.Υ Καλαβρύτων, με υπερπροσπάθεια για εξεύρεση πόρων, αποτελεί παράδειγμα και αξίζει την στήριξη όλων.   
Ευχαριστώ προσωπικά τον Διοικητή κ. Γιαννάκη και όλο το προσωπικό για την φιλοξενία, την βοήθεια που πρόσφεραν στο δημοσιογραφικό έργο και κυρίως γι όλα αυτά που προσφέρουν στο τόπο μας. Nα είναι πάντα γεροί και δυνατοί. 
για το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS
Νίκος Κυριαζής 

       

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.