Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Εξερράγη εκρηκτικός μηχανισμός έξω από τράπεζα στο κέντρο της Αθήνας

Εκρηκτικός μηχανισμός εξερράγη λίγο μετά τις 22:30 το βράδυ στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα μπροστά από το κτίριο που στεγάζονται...

Εκρηκτικός μηχανισμός εξερράγη λίγο μετά τις 22:30 το βράδυ στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα μπροστά από το κτίριο που στεγάζονται τα κεντρικά γραφεία ανθρώπινου δυναμικού της Eurobank, στην οδό Σανταρόζα 7.
Περίπου μισή ώρα νωρίτερα είχε προηγηθεί τηλεφώνημα, με το οποίο άγνωστος προειδοποίησε ότι 35 λεπτά αργότερα θα εκραγεί μηχανισμός στο στην οδο Σανταρόζα 7.
Στο σημείο μετέβη κλιμάκιο του τμήματος εξουδετέρωσης εκρηκτικών μηχανισμών, που διαπίστωσε ότι στην είσοδο της τράπεζας υπήρχε μία τσάντα. Στο χρόνο που είχε δώσει ο άγνωστος που έκανε το προειδοποιητικό τηλεφώνημα, σημειώθηκε η έκρηξη, η οποία, σύμφωνα με τις πρώτες διαπιστώσεις, έχει προκαλέσει ζημιές στην τράπεζα και στα γύρω κτήρια.
Η περιοχή παρέμεινε αποκλεισμένη για αρκετές ώρες
Ο εκρηκτικός μηχανισμός, ήταν ισχυρός και η έκρηξη ακούστηκε σε μεγάλη απόσταση, ενώ έχουν προκληθεί σημαντικές ζημιές στην πρόσοψη των γραφείων της τράπεζας και στα παρακείμενα κτίρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.