HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Έψαχναν τον ληστή παντού εκτός από την... ντουλάπα

Απίστευτη εξέλιξη στην υπόθεση της ληστείας στο Π. Φάληρο. Ο τέταρτος ληστής, σύμφωνα με αξιωματικούς της ΕΛΑΣ, ήταν κρυμμένος 14 ώρες σ...

Απίστευτη εξέλιξη στην υπόθεση της ληστείας στο Π. Φάληρο. Ο τέταρτος ληστής, σύμφωνα με αξιωματικούς της ΕΛΑΣ, ήταν κρυμμένος 14 ώρες σε ντουλάπα του διαμερίσματος.
Μετά το φιάσκο, ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις της Άμεσης Δράσης, ΔΙ.ΑΣ., ΟΠΚΕ ακόμη και αστυνομικοί με σκυλιά αναζητούσαν τον μαυροντυμένο και «οσμηρό» ληστή στην περιοχή του Φλοίσβου και σε άλση της περιοχής του Π. Φαλήρου. Έως τις πρώτες πρωινές ώρες δεν είχαν εντοπιστεί ίχνη του, ωστόσο οι διωκτικές αρχές είχαν μια «μεγάλη ποσότητα» από το DNA του!
Στο μεταξύ ο Μολδαβός συνεργός του, που ενέχεται σε διπλή ανθρωποκτονία, ένοπλες ληστείες και κλοπές, ήταν ο νεκρός ληστής της ηλικιωμένης και της οικιακής βοηθού στο Π. Φάληρο, μετά από πτώση κατά τη διάρκεια προσπάθειας διαφυγής του.
Την ίδια ώρα ο Ρώσος «Ιγκόρ», ένας από τους συνεργούς του που συνελήφθη είχε απασχολήσει για 36 ένοπλες ληστείες δημοσίων οργανισμών, χρηματαποστολών, τραπεζών, επιχειρήσεων και είχαν συλληφθεί μετά από επιχείρηση της ΕΚΑΜ, σε διαμέρισμα στην Αμφιάλη. Ο Ρώσος είχε καταδικαστεί σε 17 χρόνια φυλάκισης, και σε πολλά περισσότερα ο Μολδαβός, ωστόσο εκμεταλλευόμενοι τις ευνοϊκές διατάξεις του νόμου Παρασκευόπουλου είχαν καταφέρει να αποφυλακιστούν.
Την ίδια ώρα ο υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής απαντώντας σε ερώτηση του βουλευτή της ΝΔ Κώστα Καραγκούνη, υποστήριξε ότι ο σχετικός νόμος είναι «πετυχημένος», ωστόσο προανήγγειλε ότι θα εξαιρεθούν από αυτόν τα εγκλήματα ανθρωποκτονιών και βιασμών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.