Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΧΑΪΑ: Το Αστυνομικό δελτίο της ημέρας 4/4/17

Σύλληψη ημεδαπής γυναίκας για κλοπή Συνελήφθη, χθες το πρωί, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ηλικιωμέν...

Σύλληψη ημεδαπής γυναίκας για κλοπή
Συνελήφθη, χθες το πρωί, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ηλικιωμένη ημεδαπή, διότι έπειτα από έλεγχο που διενεργήθηκε από αρμόδιο συνεργείο της ΔΕΔΔΗΕ στην οικία της, διαπιστώθηκε ότι τη ρευματοδοτούσε παράνομα.
Σύλληψη τριών ημεδαπών κλοπή
Συνελήφθησαν, χθες το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης Πατρών, τρεις ημεδαποί άνδρες, ηλικίας 22, 27 και 19 ετών, διότι ενεργώντας από κοινού, διέρρηξαν εγκαταστάσεις παλιού εργοστασίου και αφαίρεσαν μεταλλικές πόρτες, σχάρες, ηλεκτρικές συσκευές και άλλα μεταλλικά αντικείμενα συνολικής αξίας 25.000 ευρώ, τα οποία μετέφεραν στο προαύλιο του κτιρίου, προκειμένου να τα φορτώσουν σε αγροτικό αυτοκίνητο. Οι δράστες έγιναν αντιληπτοί από περίοικους και τράπηκαν σε φυγή, ενώ συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης Πατρών, που περιπολούσαν στην περιοχή και μετέβησαν άμεσα στο σημείο.
Σύλληψη ημεδαπού για καταδικαστική απόφαση
Συνελήφθη, χθες τα ξημερώματα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, 39χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Πατρών, σύμφωνα με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης εξήντα ημερών, για υπεξαίρεση
Σύλληψη ημεδαπού για καταδικαστική απόφαση
Συνελήφθη, χθες τα ξημερώματα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, 34χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Πατρών, σύμφωνα με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης δυο ετών και τεσσάρων μηνών, για επικίνδυνη σωματική βλάβη, εξύβριση και απειλή.
Σύλληψη ημεδαπού για βιασμό
Συνελήφθη, χθες το πρωί στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, 27χρονος ημεδαπός, διότι σύμφωνα με καταγγελία 27χρονης ημεδαπής, χθες τα ξημερώματα, την οδήγησε στην οικία του και με την άσκηση σωματικής βίας και με απειλές, τη βίασε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.