Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Α.Ε. ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ: Άσχημο αποτέλεσμα, άσχημη εμφάνιση

Μια αναμέτρηση που είχε δυο πέναλτι, δυο γκολ, ένα δοκάρι, κίτρινες και κόκκινη κάρτα, τελείωσε με ήττα των Καλαβρύτων με 2-0 εντός έδρα...

Μια αναμέτρηση που είχε δυο πέναλτι, δυο γκολ, ένα δοκάρι, κίτρινες και κόκκινη κάρτα, τελείωσε με ήττα των Καλαβρύτων με 2-0 εντός έδρας από την ομάδα Πάτρα 2005.
Τα Καλάβρυτα του Νίκου Γιαννόπουλου πάλεψαν και προσπάθησαν αλλά τελικά δεν κατάφεραν να πάρουν τίποτα από ένα ματς που ελπίζουν όλοι να ξεχαστεί γρήγορα από τους φίλους της ομάδας.
Τα Καλάβρυτα που από το 61΄ είχαν αριθμητικό πλεονέκτημα λόγω αποβολής του Γιάννη Αβραμόπουλου, διαμαρτύρονται έντονα ότι η παράβαση έγινε εντός περιοχής, αλλά με υπόδειξη του βοηθού δόθηκε φάουλ εκτός περιοχής. Στο διάστημα αυτό κυριάρχησαν προσπάθησαν με κάθε τρόπο να φθάσουν στην ισοφάριση, όμως Θόδωρος Αναγνωστόπουλος και Γιώργος Τσαβαλιάς, δεν μπόρεσαν να ευστοχήσουν στις ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν.
Να σημειώσουμε οτι οι πατρινοί κέρδισαν πέναλτι στο 36΄αλλά ο Γιάννης Λέσης νίκησε τον Δημήτρη Παναγόπουλο.
Οι ποδοσφαιριστές των Καλαβρύτων ελπίζουν να επανορθώσουν στις επόμενες αγωνιστικές, ώστε να αλλάξουν την αγωνιστική τους εικόνα άμεσα.
ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ: Λέσης, Παπαδάτος (52΄ Γ. Τσαβαλάς), Αλευρίτης, Δημόπουλος, Κανελλόπουλος, Παπαδόπουλος, Κουτρουμάνης (69΄ Θανόπουλος), Σταθόπουλος, Θ. Αναγνωστόπουλος, Γ. Αναγνωστόπουλος (74΄ Μπαχάς), Ντιούφ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.