HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΧΑΪΑ: Εντυπωσιακή άσκηση της 6ης Ε.Μ.Α.Κ.(ΦΩΤΟ)

Άσκηση πεδίου της 6ης Ε.Μ.Α.Κ. με την κωδική ονομασία «ΤΡΟΙΑ 2017» , πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 29 Μαρτίου, στο Δρέπανο Αχαΐας, του Δή...

Άσκηση πεδίου της 6ης Ε.Μ.Α.Κ. με την κωδική ονομασία «ΤΡΟΙΑ 2017», πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 29 Μαρτίου, στο Δρέπανο Αχαΐας, του Δήμου Πατρέων. Αφορούσε άσκηση ετοιμότητας και συνεκπαίδευσης του Πυροσβεστικού Σώματος, της Ελληνικής Αστυνομίας, του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής και των δομών Ασφαλείας και Πυρασφαλείας του εργοστασίου «Α.Ε. Τσιμέντων ΤΙΤΑΝ».
Το σενάριο της προέβλεπε ανεύρεση ύποπτου δέματος που περιείχε μαύρη σκόνη σε κόκκους, στο γραφείο του υπευθύνου της λιμενικής εγκατάστασης του εργοστασίου. Το περιστατικό διαχειριστήκαν σε πρώτο στάδιο οι δομές του εργοστασίου με υδροφόρο όχημα, ομάδα πρώτων βοηθειών με ασθενοφόρο και η ομάδα πυρασφαλείας. Σε δεύτερο στάδιο, το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πατρών, με ειδική ομάδα πυροτεχνουργών και σκύλο ανίχνευσης εκρηκτικών υλών, η Διεύθυνση Αστυνομίας Πατρών και η 6η Ε.Μ.Α.Κ. Πατρών με την ειδική ομάδα αντιμετώπισης συμβάντων Χ.Β.Ρ.Π. και Τ.Α. (Χημικών – Βιολογικών – Ραδιολογικών - Πυρηνικών απειλών και Τεχνολογικών Ατυχημάτων).
Επικεφαλής της άσκησής ήταν ο Διοικητής της 6ης Ε.Μ.Α.Κ. Αντιπύραρχος Ιωάννης Καραμαλίκης.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.