HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Άγιο είχαν 67 μαθητές και οι συνοδοί τους από πυρκαγιά στο λεωφορείο τους έξω από την Πάτρα

Άγιο είχαν οι 67 μαθητές και οι συνοδοί του 3ου Λυκείου Γλυφάδας οι οποίοι επέβαιναν σε διώροφο λεωφορείο το οποίο εκινείτο στην περιμ...

Άγιο είχαν οι 67 μαθητές και οι συνοδοί του 3ου Λυκείου Γλυφάδας οι οποίοι επέβαιναν σε διώροφο λεωφορείο το οποίο εκινείτο στην περιμετρική της Πάτρας και ενω βρισκόταν στο ύψος του κόμβου της Οβρυάς με κατεύθυνση προς Αθήνα κάτω από άγνωστες συνθήκες τυλίχθηκε στις φλόγες.
Επί τόπου έσπευσαν δυνάμεις της πυροσβεστικής και ασθενοφόρα και σύμφωνα με πληροφορίες, ένα άτομο έχει διακομιστεί στο νοσοκομείο με αναπνευστικά προβλήματα ενω όλοι οι υπόλοιποι μεταφέρθηκαν σε ξενοδοχείο στην περιοχή του Ρίου διαμένουν οι 67 μαθητές.
Οι μαθητές, μαζί με τους συνοδούς καθηγητές τους, είχαν πάει να επισκεφθούν σήμερα το πρωί την Αρχαία Ολυμπία, αλλά κατά την διάρκεια της επιστροφής τους στην Πάτρα, εκδηλώθηκε η φωτιά.
Στο σημείο που εκδηλώθηκε η φωτιά, βρέθηκε ο περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Απόστολος Κατσιφάρας, ο οποίος ενημέρωσε τους καθηγητές, πως είναι στην διάθεσή τους για όποια βοήθεια χρειαστούν, τόσο οι μαθητές, όσο και οι ίδιοι.
φωτό-βίντεο από: thebest.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.