HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΧΑΪΑ: Το Αστυνομικό δελτίο της ημέρας 26/4/17

Σύλληψη δυο ημεδαπών για ρευματοκλοπή Συνεληφθησαν χθες το πρωί, στην Πατρα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνο...

Σύλληψη δυο ημεδαπών για ρευματοκλοπή
Συνεληφθησαν χθες το πρωί, στην Πατρα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας, δυο ημεδαποί (άνδρας -γυναίκα), ηλικίας αμφότεροι 49 ετών διότι από αρμόδιο συνεργείο της ΔΕΗΔΔΕ διαπιστώθηκε να έχουν προβεί σε επανασύνδεση των παροχών ηλεκτρικής ενέργειας των κατοικιών τους, που είχαν διακοπεί ένεκα οφειλών, χωρίς να καταγράφεται η καταναλισκόμενη ενέργεια.
Εξιχνίαση κλοπής
Εξιχνιάστηκε άμεσα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγίου, κλοπή που είχε συμβεί πριν λίγες μέρες, σε νηπιαγωγείο της Συμπολιτειας Αιγιαλείας. Δράστης είναι ένας 35χρονος ημεδαπός ο οποίος είχε αφαιρέσει μία τηλεόραση, ένα DVD Player και διάφορα εκπαιδευτικά αντικείμενα και παιχνίδια. Οι αστυνομικοί, αξιοποιώντας στοιχεία, μετέβησαν  στην οικία του δράστη, όπου σε έρευνα που πραγματοποίησαν, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρήκαν και κατέσχεσαν μέρος των κλοπιμαίων που είχε αφαιρέσει.
Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος αγνώστων δραστών για απόπειρα κλοπής.
Από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ακράτας σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος αγνώστων δραστών, οι οποίοι σήμερα τα ξημερώματα ενεργώντας από κοινού, διάνοιξαν οπή σε εξωτερική τοιχοποιία αποχωρητηρίου κτιρίου που στεγάζεται υποκατάστημα χρηματοπιστωτικού ιδρύματος στην περιοχή και στη συνέχεια για άγνωστη αιτία τράπηκαν σε φυγή.
Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση του Νόμου περί όπλων
Συνελήφθη χθες το μεσημέρι, στην Πατρα, από αστυνομικούς του Τμήματος  Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, ηλικίας 32 ετών καθότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε διαπιστώθηκε ότι κατείχε  ένα μεταλλικό πτυσσόμενο γκλοπ συνολικού μήκους πενήντα εκατοστών. 


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.