HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΧΑΪΑ: Το Αστυνομικό δελτίο της ημέρας (15/4/17)

Σύλληψη αλλοδαπού με ένταλμα σύλληψης Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι στο Αίγιο, από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγίου, ένας...

Σύλληψη αλλοδαπού με ένταλμα σύλληψης
Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι στο Αίγιο, από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγίου, ένας 41χρονος υπήκοος Αλβανίας, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του Ανακριτή Θεσπρωτίας για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής. Από την αστυνομική προανάκριση προέκυψε ότι ο 41χρονος νωρίτερα την ίδια ημέρα είχε  εισέλθει σε αυλή οικίας στην περιοχή Ράχης Αιγίου, ιδιοκτησίας 40χρονου ημεδαπού, με σκοπό την κλοπή, πλην όμως δεν ολοκλήρωσε την πράξη του, καθώς έγινε αντιληπτός από τον 40χρονο και τράπηκε σε φυγή.

Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση του Νόμου περί  βεγγαλικών-κροτίδων
Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι στο Αίγιο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγίου, στα πλαίσια στοχευμένων ελέγχων για εντοπισμό ατόμων, τα οποία δραστηριοποιούνται στη πώληση κροτίδων - παιδικών αθυρμάτων, 55χρονος ημεδαπός, διότι ως προσωρινά υπεύθυνος καταστήματος, διαπιστώθηκε να διαθέτει προς πώληση (1.400) παιδικά αθύρματα.

Τροχαίο ατύχημα με θανάσιμο τραυματισμό
Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στη Νέα Εθνική Οδό Πατρών Πύργου στα Σαγέικα Αχαΐας, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Πατρών, μια 45χρονη ημεδαπή, διότι οδηγώντας αυτοκίνητο,  παρέσυρε μια επτάχρονη πεζή ημεδαπή,  τη στιγμή που διέσχιζε το οδόστρωμα, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.