Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΧΑΪΑ: Το Αστυνομικό δελτίο της ημέρα 12/4/17

Σχηματισμός δικογραφία σε βάρος αγνώστου δράστη για κλοπή Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών σχηματίστηκε δικογρ...

Σχηματισμός δικογραφία σε βάρος αγνώστου δράστη για κλοπή
Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή σε βάρος αγνώστου δράστη, ο οποίος χθες τα ξημερώματα στο Ακταίο παραβίασε πόρτα αποθήκης εργοταξίου εταιρίας και αφαίρεσε μηχανήματα, καλώδια και εργαλεία, συνολικής αξίας 10.480 ευρώ.
Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος άγνωστης δράστιδας για κλοπή
Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή σε βάρος άγνωστης δράστιδας, η οποία προχθές το απόγευμα, ενώ εργαζόταν ως οικιακή βοηθός σε οικία 84χρονης ημεδαπής στην Πάτρα, της αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 400 ευρώ και ένα χρυσό γυναικείο ρολόι αξίας 5.000 ευρώ.
Σύλληψη ημεδαπής για κλοπή
Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στο Αίγιο, στα όρια του αυτοφώρου,  από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγίου, 47χρονη ημεδαπή, η οποία λίγες ώρες νωρίτερα είχε εισέλθει σε διαμέρισμα 41χρονου ημεδαπού και είχε αφαιρέσει από την κρεβατοκάμαρα το χρηματικό ποσό των (100) ευρώ
Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή  ναρκωτικών
Συνελήφθη, χθες τα ξημερώματα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, 24χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.