HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Μαριάννα Σπυροπούλου: Μεγάλη τιμή και χαρά η επίσκεψη Μητροπολίτη και Δημάρχου στο Σικάγο

Για την επίσκεψη του Μητροπολίτη Καλαβρύτων κ.κ.Αμβροσίου και του Δημάρχου Καλαβρύτων κ. Λαζουρά στο Σικάγο των Ηνωμένων Πολιτειών Αμε...

Για την επίσκεψη του Μητροπολίτη Καλαβρύτων κ.κ.Αμβροσίου και του Δημάρχου Καλαβρύτων κ. Λαζουρά στο Σικάγο των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, μίλησε στον Νίκο Κυριαζή και στο ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS η εκλεκτή συμπατριώτισσά μας και μέλος της εκεί Καλαβρυτινής κοινότητας κ. Μαριάννα Σπυροπούλου.
Η κ. Μαριάννα Σπυροπούλου μας τόνισε:
"Ήταν μεγάλη τιμή και χαρά όλων των Καλαβρυτινών του Σικάγο και δικής μου προσωπικά, να βρεθούν κοντά μας, ο Μητροπολίτης κ.κ. Αμβρόσιος και ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Λαζουράς.Είχαμε την ευκαιρία να ανταλλάξουμε απόψεις και να ακούσουμε τα προβλήματα των συμπατριωτών μας και να συζητήσουμε για τα Καλάβρυτα, την Ελλάδα και τις Ηνωμένες Πολιτείες. Σημαντική ήταν η δέσμευσή όλων μας για κοινή προσπάθεια για το καλό τόσο των συμπατριωτών μας στην Ελλάδα όσο και των ομογενών εδώ στην Αμερική."        
Η Μαριάννα Σπυροπούλου, κόρη του αειμνήστου ευεργέτη Θεόδωρου Σπυρόπουλου από τον Δρυμό Καλαβρύτων, είναι Πρόεδρος της Διαχείρισης Υδάτινων πόρων της πολιτείας του Σικάγο και δραστήριο μέλος της ομογενειακής κοινότητας. Γεννήθηκε στην Αμερική και σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες στο Πανεπιστήμιο «Τζόρτζταουν» (Georgetown University) και Nομικά στη Νομική Σχολή «Τζον Μάρσαλ» (John Marshall Law School). Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΜΒΑ) από το Πανεπιστήμιο «Λογιόλα» (Loyola University). Εργάστηκε σε ερευνητικό πρόγραμμα του ερευνητικού Ινστιτούτου Νομούρα (Nomura Research Institute) στο Λονδίνο και διετέλεσε εισαγγελέας και ανώτερο στέλεχος της πολιτειακής υπηρεσίες ακροάσεων. Σήμερα, είναι δικηγόρος και επιχειρηματίας.
Είναι γνωστή για τη δράση της όσον αφορά στην προστασία του περιβάλλοντος και στην Ομογένεια. Είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ελληνο-αμερικανικού οργανισμού "Φύτεψε τις Ρίζες Σου στην Ελλάδα", αντιπρόσωπος στο Σικάγο του Ελληνο-αμερικανικού Ινστιτούτου και μέλος του Συλλόγου Καλαβρυτινών στο Σικάγο.
Η Μαριάννα Σπυροπούλου είναι παντρεμένη με τον οικονομολόγο Παύλο Βασιλάκο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.