HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΧΑΪΑ:Το Αστυνομικό δελτίο της ημέρας 30/3/17

Σύλληψη αλλοδαπού  για κατοχή ναρκωτικών Συνελήφθη, προχθές το βράδυ, στο Νέο Ερινεό Αιγίου, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και ...

Σύλληψη αλλοδαπού  για κατοχή ναρκωτικών
Συνελήφθη, προχθές το βράδυ, στο Νέο Ερινεό Αιγίου, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας 19χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν τέσσερα γραμμάρια κάνναβης.
Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών
Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας, 22χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.
Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος αγνώστων δραστών για κλοπή
Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή σε βάρος αγνώστων δραστών, οι οποίοι χθες τα ξημερώματα διέρρηξαν κεντρική πόρτα καταστήματος μίνι μάρκετ στην Πάτρα, ιδιοκτησίας ημεδαπού και αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των (4.500) ευρώ και(500) κούτες με τσιγάρα.
Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος αγνώστων δραστών για απάτη
Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη σε βάρος δυο αγνώστων δραστών, οι οποίοι χθες το πρωί στην Πάτρα, προσέγγισαν 75χρονη ημεδαπή και με το πρόσχημα ότι είναι φιλικά πρόσωπα του γιού της, της απέσπασαν το χρηματικό ποσό των (1250) ευρώ, προκειμένου να εξοφλήσουν δήθεν παράβολο Δημοσίου σχετικά με επιστροφή χρημάτων ύψους (8.000) ευρώ από την εφορία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.