Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Tο Διακοπτό τιμά τον πολιούχο του Άγιο Τρύφωνα

Το Διακοπτό τιμά με κάθε εκκλησιαστική λαμπρότητα τον Πολιούχο του Άγιο Τρύφωνα, την Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου και αναμένεται πως και φέτος ...

Το Διακοπτό τιμά με κάθε εκκλησιαστική λαμπρότητα τον Πολιούχο του Άγιο Τρύφωνα, την Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου και αναμένεται πως και φέτος θα συγκεντρώσει πλήθος πιστών.
Ο Εφημέριος του Ιερού Ναού Αγίου Τρύφωνος, ο αντιδήμαρχος της Δημοτικής Ενότητας Διακοπτού και ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Διακοπτού, σας προσκαλούν να παραβρεθείτε στη θρησκευτική πανήγυρη του πολιούχου Αγίου Τρύφωνος και να συμμετέχετε στη λιτάνευση της ιεράς εικόνας, που θα γίνει στις 10.30 από τον Ιερό Ναό, στην αγορά του Διακοπτού.
Για 11η συνεχή χρονιά, η Δημοτική Φιλαρμονική Αιγείρας "ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΟΚΟΝΕΤΣΗΣ" θα συνόδευσει το πρωινό της Τετάρτης 1 Φεβρουαρίου 2017 την λιτανεία της Ιερής Εικόνας του πολιούχου Αγίου του Διακοπτού, Αγίου Τρύφωνος!
Η Φιλαρμονική θα αποδώσει μουσικά τα θρησκευτικά εμβατήρια "ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ" καί "ΑΓΙΟΣ ΑΠΟΛΛΟΔΩΡΟΣ" του Σπυρίδωνος Προσωπάρη, αρχιμουσικού της Φιλαρμονικής Εταιρίας Κέρκυρας (Παλαιά)! 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.