HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Διαρκής μάχη Δήμου - Αστυνομίας και Πυροσβεστικής για την αντιμετώπιση του χιονιά

Διαρκή μάχη δίνουν από τα χαράματα τα συνεργεία του Δήμου Καλαβρύτων, Αστυνομία και Πυροσβεστική για να κρατήσουν τους δρόμους ανοικτούς...

Διαρκή μάχη δίνουν από τα χαράματα τα συνεργεία του Δήμου Καλαβρύτων, Αστυνομία και Πυροσβεστική για να κρατήσουν τους δρόμους ανοικτούς και να διευκολύνουν τους οδηγούς. Η μάχη γίνεται μέσα σε πολύ δύσκολες συνθήκες και τους αξίζουν για άλλη μια φορά πολλά μπράβο.
Ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Λαζουράς μας ενημέρωσε πως η κατάσταση είναι δύσκολη παντού αλλά με υπερπροσπάθεια απ όλους και με συνεχή συντονισμό και ενημέρωση, ο Δήμος κάνει το καλύτερο δυνατό. 
Οι πολίτες απο πλευράς τους, θα πρέπει να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις και όσοι κυκλοφορούν απαραίτητα να διαθέτουν αλυσίδες. 
Το ΚΑΛΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS, το πρώτο ειδησεογραφικό portal των Καλαβρύτων, σε συνεχή 24ωρη ροή, όπως πάντα είναι σε απόλυτη συνεργασία με τους αρμοδίους για την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας.
    


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.