HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ανδρέας Κατσανιώτης: «Μιλάνε για αγρότες όσοι δεν έχουν… κλαδέψει ούτε τριανταφυλλιά!»

«Ευχαριστούμε τον κ. Τσιρώνη που άφησε τη γλυκιά θαλπωρή της οικίας του στην Αθήνα για να επισκεφθεί την Αχαΐα, όμως ούτε ο ίδιος, ούτε ...

«Ευχαριστούμε τον κ. Τσιρώνη που άφησε τη γλυκιά θαλπωρή της οικίας του στην Αθήνα για να επισκεφθεί την Αχαΐα, όμως ούτε ο ίδιος, ούτε και η κυβέρνηση στην οποία μετέχει μπορούν να προσφέρουν κάτι ουσιαστικό στον αγροτικό κόσμο και στην ελληνική ύπαιθρο, την οποία δεν γνωρίζουν και δεν μπορούν να κατανοήσουν». Αυτό σχολιάζει ο βουλευτής Αχαΐας της Ν.Δ. Ανδρέας Κατσανιώτης, με αφορμή την επίσκεψη του Αναπληρωτή Υπουργού Ανάπτυξης.
Ο κ. Κατσανιώτης τονίζει: «Ο κ. Τσιρώνης δεν παρουσίασε κανένα χρονοδιάγραμμα αποζημίωσης των αγροτών από την κακοκαιρία. Πολύ περισσότερο, έδειξε πως το Υπουργείο δεν έχει κανένα σχέδιο για τις καταστροφές, αλλά και τη μείωση της παραγωγής, λόγω των ακραίων φαινομένων που όλο και πιο συχνά πλήττουν την Δυτική Ελλάδα. Επίσης, απέφυγε να πει το παραμικρό για την πρωτοφανή κυβερνητική αβελτηρία που κρατάει δεσμευμένα πολύτιμα κοινοτικά κονδύλια, τουλάχιστον 40 εκ. ευρώ που προβλέπονται για την οικονομική αποκατάσταση των πληγέντων παραγωγών, ακόμα και για τις περιπτώσεις που δεν καλύπτονται από τον ΕΛΓΑ. Πρόκειται για χρήματα που είχε διασφαλίσει η προηγούμενη κυβέρνηση της ΝΔ και ακόμα λιμνάζουν λόγω της μεγάλης αδιαφορίας και ανικανότητας της σημερινής κυβέρνησης.
Φυσικά, κανένα σχόλιο δεν αξίζει για τις δηλώσεις του κ. Τσιρώνη ότι με το νέο φορολογικό και ασφαλιστικό σύστημα, το 85% των αγροτών θα έχει μείωση φόρων και εισφορών. Οι αγρότες θα διαπιστώσουν στην τσέπη τους τις… αλήθειες του υπουργού, όπως διαπίστωσαν και οι συνταξιούχοι και οι άλλοι Έλληνες φορολογούμενοι τις… αλήθειες της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ».
Και ο βουλευτής Αχαΐας, καταλήγει: «Η οικολογική πτέρυγα της κυβέρνησης μπορεί να κάνει όσες περιοδείες θέλει, ενισχύοντας τις προεκλογικού τύπου εκδρομές των κυβερνητικών στελεχών, το τελευταίο διάστημα. Όμως, ούτε τα χωράφια καρπίζουν από το Κλεινόν Άστυ, ούτε η ανάδειξη της αγροτικής παραγωγής σε πυλώνα οικονομικής ανάπτυξης της χώρας θα γίνει από εκείνους που δεν έχουν… κλαδέψει ούτε τριανταφυλλιά!».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.