HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση του Συλλόγου των Απανταχού Καστελλιωτών

Ο Σύλλογος "των Απανταχού Καστελλιωτών ο Άγιος Γεώργιος", καλεί τα μέλη του σε Τακτική Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση, τη...

Ο Σύλλογος "των Απανταχού Καστελλιωτών ο Άγιος Γεώργιος", καλεί τα μέλη του σε Τακτική Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση, την Κυριακή 18-12-2016 και Ω/11:00π.μ., στα γραφεία της Παγκαλαβρυτινής Ένωσης, επί της οδού 28ης Οκτωβρίου (Πατησίων) 121 (2ος όροφος) στην Αθήνα.
ΘΕΜΑΤΑ:
1-Έκθεση δράσης.
2- Οικονομικός απολογισμός.
3- Έγκριση ισολογισμού Συλλόγου.
4- Εκλογή νέου Δ.Σ., Εξελεγκτικής Επιτροπής.
Η επαναβεβαίωση παλαιών μελών, και εγγραφή νέων μελών, αποφασίστηκε από το Δ.Σ., να γίνει το αργότερο έως και τις 15-12-2016 και Ω/12:00 μ.μ., με αποστολή σχετικού αιτήματος, στο email του Συλλόγου, syllogosapantachoukastellioton@yahoo.gr , ή με αποστολή sms ή τηλεφωνικά στο τηλέφωνο του Προέδρου (697-4499513).
Η υποβολή υποψηφιοτήτων για το Δ.Σ. και την Εξελεγκτική Επιτροπή (σύμφωνα με το Καταστατικό), να γίνει το αργότερο έως και τις 15-12-2016 και Ω/12:00 μ.μ., με αποστολή σχετικού αιτήματος, στο email του Συλλόγου, syllogosapantachoukastellioton@yahoo.gr , ή με αποστολή sms ή τηλεφωνικά στο τηλέφωνο του Προέδρου (697-4499513).
Η οικονομική τακτοποίηση, μπορεί να γίνει την ημέρα της Γενικής Συνέλευσης.
Με απόφαση του Δ.Σ. ορίστηκε να καταβληθεί υποχρεωτικά το ποσό των πέντε (5) ευρώ, κατά την ημέρα διεξαγωγής της Γενικής Συνέλευσης, από τα μέλη, ώστε να έχουν δικαίωμα ψήφου, καθώς επίσης και για τους υποψηφίους.
Επιπλέον, αποφασίστηκε στο εξής, το μηνιαίο ποσό που πρέπει να καταβάλλουν τα μέλη του Συλλόγου, θα ανέρχεται στα δύο (2) ευρώ, ποσό το οποίο μπορούν να καταβάλλουν και αργότερα.
Τα μέλη του Δ.Σ. υποχρεούνται να έλθουν σε τηλεφωνική επικοινωνία με Καστελλιώτες, ώστε να γίνει γνωστή, σε όσο το δυνατόν περισσότερους, η Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας.
Επίσης παρακαλούνται, όσοι έχουν γνώση ηλεκτρονικών υπολογιστών και διαδικτύου, να ενημερώσουν και αυτοί, με οποιονδήποτε τρόπο, αλλά και με ανάρτηση στο προσωπικό τους προφίλ για την Γενική Συνέλευση, όσους δεν έχουν γνώση και πρόσβαση σε αυτά.
Ευχαριστούμε θερμά την Παγκαλαβρυτινή Ένωση ( Πανκαλαβρυτινή Ένωση ) για την διάθεση των γραφείων της.
Θα είναι τιμή για το Σύλλογό μας η συμμετοχή όλων σας.
Αθήνα, 2-12-2016
Ο Πρόεδρος
Αθανάσιος Γιαννακόπουλος
Ο Γενικός Γραμματέας
Παναγιώτης Βλάντης

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.