HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Θ. Νταβλούρος: Μόνη λύση για να αρθεί το αδιέξοδο της χώρας, οι εκλογές

Του Θανάση Νταβλούρου Μιλώντας στη Βουλή, στη συζήτηση για την ψήφιση του τελευταίου προϋπολογισμού του κυβερνητικού συνονθυλεύματος  ...

Του Θανάση Νταβλούρου
Μιλώντας στη Βουλή, στη συζήτηση για την ψήφιση του τελευταίου προϋπολογισμού του κυβερνητικού συνονθυλεύματος  ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ, του οποίου προϊσταται, ο μεγαλύτερος λαοπλάνος πρωθυπουργός που είχε η χώρα στη διακυβέρνηση της περιέγραψε μια εικονική πραγματικότητα, η οποία ουδεμία σχέση έχει με την τραγικότητα που βιώνουν καθημερινά οι πολίτες της.
Υποτιμώντας με επιδεικτικό τρόπο τη νοημοσύνη τους, επιχείρησε να ωραιοποιήσει τη φτώχεια και την εξαθλίωση της ελληνικής κοινωνίας που πίνει καθημερινά το πικρό ποτήρι μιας αδυσώπητης και μη αντιμετωπίσιμης πολλές φορές καθημερινότητας.
Και στη συνέχεια, σε μια ακόμη επίδειξη του τυχοδιωκτισμού του, έπαιξε και πάλι την τύχη της χώρας στα χαρτιά με ένα πενιχρό εφάπαξ βοήθημα που χορήγησε με πολλές φανφάρες και τυμπανοκρουσίες σε συνταξιούχους, υποπολλαπλάσιο αυτών που τους έχει πάρει και συνεχίζει να τους παίρνει, σε μια πρωτοφανή και άνευ προηγουμένου αφαίμαξη τους.  
Πράγματι, η Ιστορία εκδικείται και επαναλαμβάνεται σαν φάρσα. Αφού έκοψαν τις συντάξεις, αύξησαν τις εισφορές υγείας και κατάργησαν το ΕΚΑΣ, επιστρέφουν τώρα ένα μικρό ποσό σε απόμαχους της ζωής για να τους το ξαναπάρουν σύντομα πίσω με τα επώδυνα μέτρα που δρομολογούν.
Δυστυχώς, όμως, για τους ίδιους λαοπλάνους, η σκληρή αλήθεια είναι ότι έχοντας ως αυτοσκοπό να ανέλθουν στην εξουσία εξαπάτησαν συνειδητά τον ελληνικό λαό, ο οποίος ωστόσο τους έχει πάρει πλέον χαμπάρι και δεν καταπίνει αμάσητο τον «σανό» τους.
Υποσχέθηκαν αξιοπρέπεια και επέφεραν κοινωνική καταρράκωση. Υποσχέθηκαν απαλλαγή από τα μνημόνια και συνεχίζουν να οδεύουν από το ένα στο άλλο, κρατώντας την χώρα κολλημένη στο παρελθόν, ναρκοθετώντας ταυτόχρονα το μέλλον της.

Δικό τους κυβερνητικό στέλεχος, ο Γιώργος Χουλιαράκης, παραδέχθηκε από το βήμα της Βουλής σε μια περίτρανη απόδειξη της ανικανότητας τους και του πισωγυρίσματος που ζει η Ελλάδα επί των ημερών τους, ότι το ΔΝΤ απαιτεί τώρα τη λήψη επιπρόσθετων μέτρων ύψους 4,5 δισεκατομμυρίων ευρώ! 

Και την ίδια ώρα, η ολοκλήρωση της περιβόητης δεύτερης αξιολόγησης που θα συνεχίσει να κρατά τη χώρα στον αναπνευστήρα, παραμένει ζητούμενο.

Μπροστά στο δραματικό αδιέξοδο που έχουν φέρει τον τόπο, η μοναδική υπηρεσία που μπορούν να του προσφέρουν έστω και αυτήν την υστάτη στιγμή (και ταυτόχρονα λύση) είναι η άμεση προσφυγή στις κάλπες. 
Άλλωστε, χόρτασε ο λαός με απάτες και με αυταπάτες.

Η κοινωνία απαιτεί ρεαλισμό και αλήθειες, την θαρραλέα αναμέτρηση με την αληθινή, αν και πικρή, πραγματικότητα. 

Και γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο οι πολίτες θα δώσουν στη Νέα Δημοκρατία και προσωπικά στον Κυριάκο Μητσοτάκη ξεκάθαρη εντολή, ώστε να βγει η Ελλάδα από το σημερινό αδιέξοδο και να επανέλθει εκεί που της αξίζει, βάζοντας παράλληλα οριστικά και αμετάκλητα τέλος σε έναν (αυτο)καταστροφικό εθνολαϊκισμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.