Page Nav

HIDE
TRUE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG
{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

ΑΧΑΪΑ: Το Vespa Club Αχαΐας έκλεισε τα... 15! (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι λάτρεις της βέσπας της Αχαΐας και της Πάτρας γιόρτασαν τα 15 χρόνια ζωής από την ίδρυση του συλλόγου τους, σε ένα τριήμερο πλούσιο...

Οι λάτρεις της βέσπας της Αχαΐας και της Πάτρας γιόρτασαν τα 15 χρόνια ζωής από την ίδρυση του συλλόγου τους, σε ένα τριήμερο πλούσιο σε δραστηριότητες, γεμάτο από βόλτες, καφεδάκια, διασκέδαση και ψυχαγωγία.
Στο τριήμερο των εκδηλώσεων συμμετείχαν αρκετοί εκπρόσωποι από διάφορες άλλες λέσχες – φίλων βέσπας που υπάρχουν ανά την Ελλάδα, οι οποίοι ταξίδεψαν στην Πάτρα.
Μάλιστα, αρκετοί ήταν οι επισκέπτες που πέρασαν από την έκθεση Vespas που διοργάνωσε ο σύλλογος στον πολυχώρο «Αίγλη» της Veso Mare, ενώ κατά την διάρκεια του τριημέρου, πραγματοποιήθηκαν και βραδιές διασκέδασης σε νυχτερινά καταστήματα της Πάτρας.
Ξεχώρισε φυσικά η live βραδιά με την Πατρινή μπάντα Passepartout, στο Ghetto Bar, αλλά και η λαϊκή βραδιά στο ρεμπετάδικο της Ζαΐρα. Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων έγινε η κοπή τούρτας της λέσχης, με 15 κεράκια, όσα είναι τα χρόνια της, ενώ πραγματοποιήθηκε απονομή αναμνηστικών στους εκπροσώπους των φιλοξενούμενων λεσχών, αλλά και κλήρωση λαχειοφόρου με πλούσια δώρα!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.