HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ντόρα Μπακογιάννη από το Αίγιο: Μόνο με την ΝΔ πραγματική ανάκαμψη"

Με μια εκδήλωση που ξεπέρασε τις προσδοκίες, η Αιγιάλεια υποδέχθηκε την Ντόρα Μπακογιάννη το απόγευμα της Τετάρτης. Παρουσία κομματικών ...

Με μια εκδήλωση που ξεπέρασε τις προσδοκίες, η Αιγιάλεια υποδέχθηκε την Ντόρα Μπακογιάννη το απόγευμα της Τετάρτης. Παρουσία κομματικών στελεχών απ`όλο το νομό και πλήθους Αιγιαλέων πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια και ο αγιασμός στα γραφεία της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης (επί της Μητροπόλεως 42) και ακολούθησε ομιλία στην κατάμεστη αίθουσα της Φιλαρμονικής Αιγίου.
Κατά τον σύντομο χαιρετισμό της μετά την τέλεση του Αγιασμού η Ντόρα Μπακογιάννη εξέφρασε τον θαυμασμό της για την δουλειά που γίνεται στην Δημοτική Τοπική Οργάνωση, εξήρε την εργατικότητα των τοπικών στελεχών κι ευχήθηκε πολύ σύντομα «από ετούτα τα γραφεία να μεταδίδουμε εκλογικά αποτελέσματα που θα φέρνουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη Νέα Δημοκρατία στη διακυβέρνηση της χώρας» όπως χαρακτηριστικά είπε. Από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Βασίλης Σταθακάρος αναφέρθηκε στην μεγάλη τιμή που αποτέλεσε για την πόλη του Αιγίου, την Τοπική Οργάνωση και όλη την Αχαϊα η παρουσία της κας Μπακογιάννη στην πόλη μας.
Ακολούθησε σύσκεψη με τα στελέχη της ΔΗΜ.Τ.Ο. και της ΝΟΔΕ και εν συνεχεία πεζή η Ντόρα Μπακογιάννη κατευθύνθηκε στην αίθουσα της Φιλαρμονικής όπου την υποδέχθηκαν πλέον των 500 Αιγιαλέων.
Ο πολιτικός λόγος αλλά και οι αναφορές της σε θέματα της περιοχής καταχειροκροτήθηκαν από το ακροατήριο.
Η Ντόρα Μπακογιάννη εξέφρασε την αγάπη που ενώνει την οικογένειά της με το Αίγιο, αφού όπως χαρακτηριστικά είπε, το Αίγιο το γνωρίζει η ίδια πολύ καλά μέσα από τον αείμνηστο Γιάννη Βασιλειάδη κι έχει παρακολουθήσει, όπως τόνισε, όλα τα θέματα που αφορούν την περιοχή μας.
Ιδιαίτερη αίσθηση έκανε η αναφορά της στο Νοσοκομείο του Αιγίου, υπενθυμίζοντας το ρόλο που διαδραμάτισε η διακυβέρνηση Κωνσταντίνου Μητσοτάκη για το Νοσοκομείο του Αιγίου, αναφέρθηκε στην υποβάθμιση και υποστελέχωση την οποία υφίσταται τα τελευταία χρόνια, τονίζοντας ότι το Νοσοκομείο του Αιγίου πρέπει να λειτουργεί σωστά –πλήρως στελεχωμένο από γιατρούς και προσωπικό και να παίζει το ρόλο που του αξίζει στον υγειονομικό χάρτη της χώρας. Όσον αφορά δε την πρόταση του διοικητή του Πανεπιστημιακού του Ρίου για την οποία ήταν πολύ καλά πληροφορημένη, εξέφρασε την απόλυτη αντίθεσή της!
Κατά την ομιλία της στάθηκε ιδιαίτερα στο Πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης που παρουσίασε πρόσφατα ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ανέλυσε ένα προς ένα τα σημεία που μπορούν να οδηγήσουν σε πραγματική ανάκαμψη την Οικονομία, στηλιτεύοντας την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ και τη λογική της υπερφορολόγησης που εφαρμόζει.
Δριμεία κριτική άσκησε ως τομεάρχης Εξωτερικών & Άμυνας της ΝΔ στην εξωτερική πολιτική της σημερινής κυβέρνησης, σχολιάζοντας ότι είναι η πρώτη φορά που οι «γείτονές» μας έχουν αποθρασυνθεί σε αυτό το βαθμό…
Σύντομο χαιρετισμό απηύθυναν εκτός του Βασίλη Σταθακάρου, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Α.Μαζαράκης και ο βουλευτής Αχαΐας Α.Κατσανιώτης.
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.