HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Έκανε τα απαραίτητα ο Ολυμπιακός (ΒΙΝΤΕΟ)

Δεν χάρηκε ιδιαίτερα αλλά ούτε θα βάλει και τα… κλάματα! Ο Ολυμπιακός έκανε τα απαραίτητα στο Καζακαστάν και έφυγε αλώβητος από την Αστ...

Δεν χάρηκε ιδιαίτερα αλλά ούτε θα βάλει και τα… κλάματα! Ο Ολυμπιακός έκανε τα απαραίτητα στο Καζακαστάν και έφυγε αλώβητος από την Αστάνα (1-1), κρατώντας πλέον στα χέρια του την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League.
Οι γηπεδούχοι είχαν προηγηθεί μόλις στο 8ο λεπτό με τον Ντεσπότοβιτς, στη μοναδική αδράνεια της «ερυθρόλευκης» άμυνας στο ματς αλλά ο Σεμπά μετά από εξαιρετική σέντρα του Μανθάτη είχε ισοφαρίσει με κεφαλιά στο 30’, διαμορφώνοντας το τελικό 1-1. Δοκάρι στο 85’ με τον Μάρτινς για τους Πειραιώτες, μεγάλη χαμένη ευκαιρία με τον Καρντόσο στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων! Δεν δόθηκε πέναλτι στο 39' στον Ολυμπιακό σε ανατροπή του Σεμπά από τον Μουζίκοφ. 
ΑΣΤΑΝΑ (Στάνιμιρ Στοΐλοφ): Έριτς, Σίτοφ, Μπεϊσεμπέκοφ, Μαλίι, Λογκβινένκο, Σόμκο, Μακσίμοβιτς, Μουζίκοφ, Τουομάσι (90’+3’ Ναγαργιάν), Ντεσπότοβιτς (82’ Κουλμπέκοφ), Καμπανάνγκα. 
Στον πάγκο: Μόκιν, Άνιτσιτς, Ζουνούσοφ, Ζακιπμπάιεφ, Αλίγεφ. 
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πάουλο Μπέντο): Λεάλι, Ελαμπντελαουί, Μποτία, Βιάνα, Ρέτσος, Καμπιάσο (81’ Ρομαό), Μπουχαλάκης, Μανθάτης (64’ Ελιουνούσι), Μάρτινς (90’+1’ Ανδρούτσος), Σεμπά, Καρντόσο. 
Στον πάγκο: Καπίνο, Τσόρι, Φιγκέιρας, Ιντέγε. 



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.