HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Η Μ. Σπυροπούλου μιλά στο Κ-Ν για τις εκλογές στις ΗΠΑ και την υποψηφιότητά της

Ντόναλντ Τραμπ ή Χίλαρι Κλίντον; Οι ΗΠΑ εκλέγουν τον νέο τους πρόεδρο σήμερα 8 Νοεμβρίου του 2016. Περίπου 255 εκατομμύρια Αμερικανών πρ...

Ντόναλντ Τραμπ ή Χίλαρι Κλίντον; Οι ΗΠΑ εκλέγουν τον νέο τους πρόεδρο σήμερα 8 Νοεμβρίου του 2016. Περίπου 255 εκατομμύρια Αμερικανών προσέρχονται στις κάλπες με την πρώιμη ψηφοφορία να έχει σημειώσει ρεκόρ προσέλευσης. Το όνομα του νικητή των προεδρικών εκλογών δεν αναμένεται να γίνει γνωστό πριν από τις 05:00 (ώρα Ελλάδας) το πρωί της Τετάρτης. Την Χίλαρι δίνουν νέα «πλανητάρχη» οι τελευταίες δημοσκοπήσεις.
Η συμπατριώτισσα μας Μαριάννα Σπυροπούλου κόρη του αείμνηστου Θεόδωρου Σπυρόπουλου από τον Δρυμό Καλαβρύτων, μίλησε αποκλειστικά στο ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS και στον δημοσιογράφο Νίκο Κυριαζή για την εκλογική αναμέτρηση στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής αλλά και για την δική της υποψηφιότητα στο πλευρό της Χίλαρι Κλίντον.
Η κ. Μαριάννα Σπυροπούλου μας δήλωσε: 
Θεωρώ πως η πλειοψηφία των πολιτών των Η.Π.Α κατανοούν την σημαντικότητα των εκλογών. Μάλιστα, όλα δείχνουν πως οδηγούμαστε σε ρεκόρ προσέλευσης των ψηφοφόρων. Υπάρχει μία εξόχως σημαντική διαφορά ανάμεσα στις δύο αντίπαλες παρατάξεις, τόση ώστε είναι καθήκον να τη γεφυρώσει ο επόμενος πρόεδρος. Αυτό είναι το πιο δύσκολο έργο. Ως γυναίκα είμαι πολύ ενθουσιασμένη που θα ψηφίσουμε την πρώτη γυναίκα πρόεδρο. Έχουμε την ευκαιρία να γράψουμε ιστορία. Η Χίλαρι Κλίντον τυχαίνει επίσης να είναι ένας από τους πιο καταρτισμένους ανθρώπους για την δουλειά. Υπάρχει μια αίσθηση ότι γράφουμε ιστορία. Είμαι επίσης ενθουσιασμένη που βρίσκομαι στο πλευρό της Χίλαρι Κλίντον, αναφορικά με την διοίκηση των Υδάτινων Πόρων του Σικάγο αλλά και άλλων 125 πόλεων στην ευρύτερη περιφέρεια. Εισπράττω την αγάπη και την στήριξη των ψηφοφόρων, μετά τα έξι χρόνια της δουλειάς μου, κατα την διάρκεια των οποίων έλυσα πολλά προβλήματα. Είμαι πολύ αισιόδοξη και γεμάτη αυτοπεποίθηση για την επιλογή των εκλογέων σήμερα. Ήταν μια πολυέξοδη και σκληρή καμπάνια που έχει αφήσει με ποικίλα συναισθήματα τους πολίτες της Αμερικής, ωστόσο στο τέλος της ημέρας νικήτρια θα είναι η Χίλαρι Κλίντον.
Για την δική της υποψηφιότητα μας λέει: 
Εργάζομαι σκληρά από το 2010, χρονιά όπου και εκλέχθηκα, για την σημερινή μου υποψηφιότητα. Είμαι πολύ περήφανη και νοιώθω τιμή που βρίσκομαι ξανά υποψήφια. Εργάστηκα σκληρά για τις παροχές του νερού όπου ανακτήθηκε περίπου 1 δις δολάρια, το οποίο είναι υγιές από δημοσιονομική άποψη, αλλά και πολύ αισιόδοξο. Αυτή τη στιγμή κοιτάμε πρότζεκτς τα οποία είναι φιλικά προς το περιβάλλον και λύνουμε διάφορα προβλήματα με τις πλημμύρες. Επίσης ασχολούμαστε πολύ ενεργά με την ανάκτηση των πόρων και πως θα μετατρέψουμε με συγκεκριμένη διαδικασία το άεριο σε μορφή ενέργειας. Οι ψηφοφόροι το βλέπουν αυτό και είμαι σίγουρη για την δουλειά την οποία έχω αναλάβει και διεκπεραιώνω.

Εμείς δεν έχουμε παρα να της ευχηθούμε καλή επιτυχία και να συνεχίζει να κάνει περήφανο τον τόπο της που τόσο αγαπά.
για το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS
Νίκος Κυριαζής

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.