HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Σε βαρύ κλίμα το μνημόσυνο του πιλότου του μοιραίου Τσέσνα Σ. Αντωνόπουλου που χάθηκε στον Χελμό

Σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης τελέστηκε το πρωί της Κυριακής το μνημόσυνο για τις 40 ημέρες από το θάνατο του 32χρονου πιλότου της Πολεμικ...

Σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης τελέστηκε το πρωί της Κυριακής το μνημόσυνο για τις 40 ημέρες από το θάνατο του 32χρονου πιλότου της Πολεμικής Αεροπορίας, Σωτήρη Αντωνόπουλου από το Μάνεσι Καλαβρύτων, που έχασε τη ζωή του στις πλαγιές του Χελμού μετά την πτώση του Tσέσνα που stiw 17 Οκτώβρη κατέπεσε τρία χιλιόμετρα βόρεια από το πάρκινγκ του χιονοδρομικού κέντρου Καλαβρύτων.
Φίλοι, συγγενείς και συνάδελφοι του άλλοτε χαμογελαστού Σωτήρη συγκεντρώθηκαν στο Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Αμαρουσίου, χωρίς ακόμα να μπορούν να πιστέψουν τον ξαφνικό χαμό του Υπενθυμίζεται ότι ο Σωτήρης Αντωνόπουλος, ήταν από τους πλέον έμπειρους πιλότους, με περισσότερες από 3.000 ώρες πτήσεις σε αεροπλάνο και 1.500 σε ελικόπτερο. Παράλληλα, ήταν εκπαιδευτής αεροπλάνου στην Αερολέσχη Δυτικής Ελλάδος Airclub West Greece με έδρα την Άρτα και παράρτημα τα Μέγαρα και εκπαιδευτής σε ακροβατικά. Και οι δύο αδικοχαμένοι άνδρες επέβαιναν στο αεροσκάφος που εκτελούσε τη διαδρομή Μέγαρα-Καλάβρυτα-Μέγαρα και αγνοείτο από τις 17:15 το απόγευμα της Κυριακής 16/10. Τελικά το πρωί της επόμενης ημέρας, τα συντρίμμια του αεροσκάφους, εντοπίστηκαν από ελικόπτερο Agusta Bell της Πολεμικής Αεροπορίας. Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση, ο μηχανικός του ελικοπτέρου που κατέβηκε στο σημείο δεκαπέντε λεπτά μετά τον εντοπισμό του τσακισμένου αεροσκάφους ανέφερε ότι οι δύο πιλότοι ήταν απανθρακωμένοι!



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.