Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΔΡΟΒΟΛΟΒΟ: Μετά από πολλά χρόνια, Θεία Λειτουργία στον Αϊ Γιάννη

Μετά από πολλά χρόνια, την Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2016 εορτή του Αγ. Ιωάννου του Χρυσοστόμου, θα τελεστεί αγιασμός και θεία λειτουργία χο...

Μετά από πολλά χρόνια, την Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2016 εορτή του Αγ. Ιωάννου του Χρυσοστόμου, θα τελεστεί αγιασμός και θεία λειτουργία χοροστατούντος του π. Νεοκλή Βγενόπουλου, στο μικρό ξωκλήσι του Αι Γιάννη πάνω από την ομώνυμη πηγή που μέχρι το 1959 κουβαλούσαμε νερό με τις βαρέλες.
Στη συνέχεια θα προσφερθεί καφές από το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο και θα ακολουθήσει με τη συμβολή όλων των συγχωριανών κοινό γεύμα και φιλοξενία σε όλους τους παρευρισκομένους, στην ευγενώς πρσφερθείσα  ευρύχωρη σάλλα του ιστορικού σπιτιού του Αντώνη Θεοδωρακόπουλου.
Θα είμαστε εκεί, όλοι οι απανταχού Δροβολοβίτες (δεν πρέπει να απουσιάσει κανείς) και περιμένουμε και τους κοντοχωριανούς μας Καμενιανίτες και Δεσινιώτες. 
Αλέξανδρος Σταθόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.