Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Αιγιαλείας & Καλαβρύτων πάει θέατρο

Ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Αιγιαλείας & Καλαβρύτων χαιρετίζει τα μέλη, τους φίλους, τους μαθητές και εκπαιδευτικούς κατά την νέα σχολική...

Ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Αιγιαλείας & Καλαβρύτων χαιρετίζει τα μέλη, τους φίλους, τους μαθητές και εκπαιδευτικούς κατά την νέα σχολική χρονιά 2016-17 και τους καλεί όλους στην θεατρική εξόρμηση που προγραμμάτισε για παρακολούθηση της παράστασης «Το γλυκό πουλί της νιότης» του Τένεσι Ουίλιαμς, στο θέατρο «Κάτια Δανδουλάκη», το Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2016.

Πρόκειται για ένα από τα πιο γνωστά έργα του Τένεσι Ουίλιαμς, που έχει σημειώσει μεγάλη επιτυχία όπου κι αν έχει παιχτεί, και παρουσιάζεται φέτος σε μετάφραση του Μάριου Πλωρίτη και διασκευή/σκηνοθεσία της Νικαίτης Κοντούρη, ενώ την ειδική μουσική επένδυση της παράστασης έχει συνθέσει η Ελένη Καραΐνδρου. Πρωταγωνιστούν: Κάτια Δανδουλάκη, Κοσμάς Ζαχάρωφ, Γιάννης Ποιμενίδης, Τάσος Παπαδόπουλος, Ολυμπία Σκορδίλη, Κωνσταντίνος Φάμης, Ιζαμπέλλα Μπαλτσαβιά, Μιχάλης Κοιλάκος.

Η αναχώρηση θα γίνει από την Τρίγωνη Πλατεία στις 2μ.μ. προκειμένου να παρακολουθήσουμε την απογευματινή παράσταση, που αρχίζει στις 6μ.μ. Θα γίνει η απαραίτητη στάση για απογευματινό καφέ. Το εισιτήριο της παράστασης κοστίζει 14£ με την ομαδική έκπτωση και η τιμή του λεωφορείου είναι 15€.

Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν, παρακαλούνται να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στα εξής μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου: Αρχοντούλα Ρέλλα, τηλ. 26910-27278 και 6974752115, Κατερίνα Μαρινοπούλου, τηλ. 26910-21671 και 6980087604, Μαρία Σκαρτσίλα, τηλ. 26910-27078 και 6944645407.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.