HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Επιτακτική η ανάγκη έργων στο τμήμα Πάτρα - Καλάβρυτα μέσω Χαλανδρίτσας

Τους άξονες για μια σωστή συνεργασία σε ζητήματα που αφορούν τον Νομό Αχαΐας έθεσαν πρόσφατα ο αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας Γρηγόρης Αλεξόπ...

Τους άξονες για μια σωστή συνεργασία σε ζητήματα που αφορούν τον Νομό Αχαΐας έθεσαν πρόσφατα ο αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας Γρηγόρης Αλεξόπουλος με τους αντιπεριφερειάρχες Περιφερειακού Συντονισμού και Διοίκησης Δημήτρη Δριβίλα, Υποδομών και Δικτύων Γιάννη Λύτρα, Ενέργειας και Περιβάλλοντος Νίκο Μπαλαμπάνη.
Στη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν μια σειρά ζητήματα που αφορούν γενικά την Αχαΐα και τον συντονισμό των παρεμβάσεων της Περιφέρειας σε όλα τα επίπεδα, με βάση και τις κατευθύνσεις που έδωσε πρόσφατα σε νέο σχήμα των θεματικών αντιπεριφερειαρχών, ο περιφερειάρχης Απόστολος Κατσιφάρας.
Ο κ. Αλεξόπουλος έδωσε έμφαση στην καλή επαφή που πρέπει να υπάρχει με το σχήμα των νέων αντιπεριφερειαρχών και τον σωστό συντονισμό στη νέα περίοδο, που ξεκινά με την ομάδα που βρίσκεται στο σύνολό της υπό την εποπτεία και τις οδηγίες του περιφερειάρχη.
Εκτός από τη συνεργασία του κ. Αλεξόπουλου με τους νέους θεματικούς αντιπεριφερειάρχες Δημήτρη Δριβίλα και Νίκο Μπαλαμπάνη, στη συνάντηση συζητήθηκαν και φλέγοντα ζητήματα όπως το θέμα των έργων της αναβάθμισης του οδικού δικτύου που συνδέει την Πάτρα με τα Καλάβρυτα μέσω Χαλανδρίτσας. Για το θέμα αυτό υπήρξε και η συνάντηση των τεσσάρων αντιπεριφερειαρχών με τον δήμαρχο Ερυμάνθου Θάνου Καρπή.
Το έργο της αναβάθμισης της οδού Καλάβρυτα-Χαλανδρίτσα έχει ήδη ξεκινήσει με βελτιώσεις και αποκαταστάσεις φθορών σε οδόστρωμα και στηθαία και εκ μέρους του δημάρχου Ερυμάνθου τέθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, προχθές προς τους Γρηγόρη Αλεξόπουλο και Γιάννη Λύτρα το θέμα της άμεσης επέκτασης της εργολαβίας προς την περιοχή του Δήμου, καθώς επίκειται η έλευση του χειμώνα και τα προβλήματα στο δίκτυο είναι ήδη πολλά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.