Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΠΑΤΡΑ: Εντυπωσίασαν οι «Μωραΐτες εν Χορώ»

Εντυπωσίασαν για άλλη μια φορά με την εμφάνισή τους οι «Μωραΐτες εν Χορώ» που έλαβαν μέρος στην παρέλαση για την 28η Οκτωβρίου στην Αχα...

Εντυπωσίασαν για άλλη μια φορά με την εμφάνισή τους οι «Μωραΐτες εν Χορώ» που έλαβαν μέρος στην παρέλαση για την 28η Οκτωβρίου στην Αχαϊκή Πρωτεύουσα. 
Το Χορευτικό Συγκρότημα «Μωραΐτες εν Χορώ» δημιουργήθηκε το 2014 από νέους και νέες που στόχο έχουν τη διατήρηση και προαγωγή των αγνών παραδόσεων, ηθών και αξιών του ελληνικού λαού, που εκφράζονται μέσα από τα δημοτικά τραγούδια και τους χορούς. Παραδόσεις που εκφράζουν την λαϊκή ψυχή των Ελλήνων δια μέσου των αιώνων και καλλιεργούν τις πολιτιστικές και πνευματικές αρετές των ανθρώπων.
Πρόεδρος του δραστήριου συλλόγου είναι ο Σπύρος Τσοκανάς ενω μέλη του είναι πολλοί καλαβρυτινοί, όπως ο σημερινός παραστάτης της παρέλασης Δημήτρης Γιαννόπουλος από την Κερασιά. 




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.